Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

World Vegan Day 2021

World Vegan Day 2021: 5 x vegan recepten op de website!

Het is vandaag World Vegan Day 2021. De tijd om terug te blikken op lekkere vegan recepten die ik dit jaar op de website geplaatst heb. Begin de dag met baked oats en eindig deze dag met een geweldig lekkere burrito bowl die eenvoudig te veganizen is.

Pompoen smoothiebowls

Het is herfst! De tijd waarin je alles klaarmaakt met pompoen. Zo kwam ik op het idee om een recept te maken voor vegan pompoen smoothiebowls. Als je ’s ochtends al meteen start met groenten in je ontbijt dan geef je jouw weerstand een flinke boost. Top de bowl af met cranberries en vegan granola dan begin jij je dag met een zalig ontbijt! Klik hier voor het vegan recept op de website.

Ontbijt nu met deze pompoen smoothiebowls

Vegan blueberry cake

De geur van vers gebakken cake mag dit najaar ook echt niet ontbreken in je huis. Met dit recept maak jij heel eenvoudig een lekkere vegan bluberry cake. Lekker als tussendoortje of wanneer je je huisgenoot wil trakteren op een treat voor bij de koffie. Klik hier voor dit vegan recept op de website.

Het recept voor vegan blueberry cake

Vegan burritobowls met nacho’s

Dit is echt mijn favoriete maaltijd van dit moment als het gaat om comfortfood en avondeten. Het is makkelijk, snel en geweldig lekker.Binnen 20 minuten staat je bowl klaar! Ideaal nu ik aardig wat lange dagen maak dankzij mijn nieuwe baan. Vervang de kaas en zure room door plantaardige varianten en je hebt de burritobowl geveganized. Klik hier voor dit zaa-lige recept!

Burritobowls met nacho’s

Vegan appel/peren crumble

Hmmmm, tegen een warme appel/peren crumble zeg ik geen nee. Met dit recept maak je een lekkere treat waarvan je de hele dag door kunt smullen. Neem het als een vegan tussendoortje, dessert of gewoon in de ochtend als ontbijt. Succes gegarandeerd en leuk om te delen met je familie of vrienden. Klik hier voor dit recept.

Plantaardige appel/peren crumble bakken

Vegan Baked Oats

De wintertijd is ingegaan en het gaat weer kouder worden buiten. De hoogste tijd voor een warm ontbijtje. Omdat warme havermout als pap niet zo aan mij besteed is kies ik liever voor baked oats. Dit maak je eenvoudig met maar vier ingrediënten. Binnen een klein half uurtje staat dit warme ontbijtje voor je klaar! Klik hier voor het vegan recept op de website.

Ontbijten met vegan baked oats

Klik hier voor vijf recepten voor vegan treats.

Spread the love