Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Contact

Hi daar!

Mijn naam is Marisa Gomez en ik beheer deze website en het instagram account van @rotterdam.food. Ik richt mij op gezonde en vegetarische recepten. Als persoon zou ik mijzelf omschrijven als: gedreven, betrokken, sociaal en bewust. Mijn platform draait uiteraard rondom food, maar ik geef mensen ook een inkijkje in mijn leven: rotterdamfood is een lifestyle!

Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot mijn beroep. Ik heb in de drie jaren dat ik actief ben een mooi duurzaam netwerk opgebouwd en ik werk nu in opdracht van o.a. Xenos en diverse duurzame (food)merken. Je kan mij ook inhuren als social media expert/content creator en tekstschrijver.

Door social media beheer en contentcreatie uit handen te geven kan ik jou helpen om meer online zichtbaarheid te creëren. Hierbij maak ik gebruik van mijn landelijke netwerk. Voor Social Media Beheer bied ik diverse pakketten aan en ik kan jou hiermee helpen om te bouwen aan een doelgerichte community waarbij het je niet ontbreekt aan pakkende content, engagement en interactie. Neem gerust contact op als je eens een lekkere kop koffie wil doen om nader kennis te maken!

Stuur een mail naar marisagomez@hotmail.nl dan beantwoord ik deze zo spoedig mogelijk.

Zonnige groet,

Marisa Gomez

Spread the love