Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Mijn terugblik op de maand juli

Mijn terugblik op de maand juli. Lees meer over wat ik deze maand allemaal gedaan heb en wat de nieuwste recepten zijn op Rotterdamfood.nl.

De Maaltuin bij Trompenburg Tuinen

Samen met een vriendin genoot ik van een geweldig diner in de Tuinen van Trompenburg. Op deze mooie locatie in Kralingen hebben we een culinaire wandeling gedaan. Onderweg kregen we op verschillende plekken een plantaardig vijfgangen geserveerd. Klik hier om mijn review te lezen.

Lunchen bij Walter Benedict in Den Haag

Walter Benedict staat al een tijdje op mijn lijstje om eens te bezoeken in de hofstad. Begin juli was het zover en ben ik hier gaan lunchen. Walter Benedict heeft een heerlijke tuin achter het restaurant en hier heb ik toen kunnen genieten van Eggs Florentine. Hier kan je meer informatie vinden over deze lunch.

Eggs Florentine – Walter Benedict

Vegetarisch pizza recept

Onlangs heeft bertolli een aantal nieuwe producten gelanceerd. Van Bertolli heb ik een perspakketje ontvangen met de nieuwe (vegan) pizzasauzen en de nieuwste pizzabodems. Deze pizzabodems van Bertolli zijn gemaakt van natuurlijke ingredienten, zonder kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. Ik maakte hier een vegetarisch pizza recept mee met voornamelijk kaas en champignons in de hoofdrol. Klik hier voor het hele recept op de website.

Nieuw en open: Frietboutique Hilligersberg

Half juli opende Frietboutique Hilligersberg haar deuren. Hier kan je terecht voor al je snacks, borrelboxen voor op de boot en ze hebben er veel verschillende smaken ijs. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe vestiging van Frietboutique.

Ultiem genieten van Lotus Speculoos Bites

Speculoos koekjes, wie kent ze niet? Ondanks dat ik helemaal niet zo’n cookiemonster ben kan ik deze koekjes enorm waarderen. Ik gebruik ze ook vaker als bodem voor cheesecakes e.d. Tijd om er een recept mee te ontwikkelen, deze keer no bak en lekker sticky. Het recept voor deze Speculoos bites kan je hier terugvinden.

No bake – Speculoos bites

Overnachten bij Le Petit Marin Boutique Hotel

Samen met Nannique van It’s about health heb ik overnacht bij Le Petit Marin Hotel in Rotterdam. Hier hebben we onwijs genoten van het ”Eat & sleep arrangement”. We hebben overnacht in een prachtige kamer en beleefden toffe dagen in mijn stad Rotterdam. Het artikel kan je hier lezen.

Foto publicatie in de Xenos digifolder Wereldkeukens

Super tof nieuws wat ik pas bij publicatie mag delen. Foto’s van mijn hand staan namelijk in de digifolder van Xenos. Ik heb hier voor vier categorieรซn verschillende foto’s geschoten met als onderwerp de Wereldkeukens. Mijn foto’s staan niet alleen in de digifolder, maar je kunt deze ook terugvinden in de winkel รฉn op receptkaartjes. Ik ben super trots op deze opdracht en ik vond het onwijs leuk om dit voor mijn vaste samenwerkingspartner te mogen verzorgen.

En toen was het augustus

Mijn terugblik op de maand juli. Inmiddels is het alweer augustus en ga ik weer aan de slag met nieuwe toffe opdrachten & recepten. Hou mijn website in de gaten voor meer updates. Mooie maand gewenst!

Xenos – een bladzijde uit de digifolder
Spread the love