Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Aan de slag met de Smeg keukenmachine

Het merk Smeg produceert super stijlvolle keukenapparatuur. In samenwerking met Smeg mag ik de keukenmachine SMF03CREU reviewen. Aan de slag met de Smeg keukenmachine!

Unboxing Smeg keukenmachine

Voor deze samenwerking met Smeg heb ik de creme keukenmachine SMF03CREU besteld. Als extra optie kan je ervoor kiezen om er een ijsbereider bij te kopen en/of een glazen mengkom. De keukenmachine van Smeg wordt door een vriendelijke bezorger afgeleverd en ik moet daarbij tekenen voor ontvangst. Het uitpakken van de doos gaat gemakkelijk. Tot mijn verbazing hoef ik daarbij ook niets in elkaar te zetten. Ik ben niet zo handig, dus dit is he-le-maal top! De keukenmachine is meteen gereed voor gebruik, ik moest alleen een stukje karton verwijderen bij het inklappen van het motorblok. In de doos zit een stalen mengkom, deze zet je eenvoudig vast aan de keukenmachine.

De keukenmachine wordt standaard geleverd met een handleiding, antispatdeksel en verschillende opzetstukken. De opzetstukken die mee worden geleverd zijn: een normale garde, ballongarde en een kneedhaak. Verder heb je de keuze uit een fullcolor keukenmachine of een keukenmachine waarbij het bovenste deel gekleurd is en de voet van staal is.

Mijn mening over het gebruik van de keukenmachine

Het gebruik van de keukenmachine is eenvoudig. Zelf heb ik even kort de handleiding doorgenomen. De handleiding heeft een gedeelte met Nederlandse uitleg, wat super prettig is. De keukenmachine is meteen te gebruiken na het unboxen. Je hoeft hier verder niets aan te doen. De keukenmachine is te gebruiken in verschillende standen. Meer hierover kan je lezen in de handleiding. Bovenop het apparaat staan de standen ook nog uitgelegd. Door gebruik te maken van de diverse opzetstukken is de keukenmachine van Smeg ideaal voor dagelijks gebruik. Bak je eigen brood, cake en cheesecakes, het kan allemaal. Ik ben zelf heel blij met de fullcolor keukenmachine van Smeg en deze staat ook nog eens heel stijlvol in je keuken! Binnenkort volgt er nog een recept voor ijs op de website van Rotterdamfood. Aan de slag met de Smeg keukenmachine!

Klik hier voor meer berichten op de website van Rotterdamfood.

Smeg fullcolor creme keukenmachine SMF03CREU

Spread the love