Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Overnacht nu bij Le Marin Hotels

Overnacht nu bij Le Marin Hotels. Stijlvol overnachten kan nu bij Le Petit Marin Boutique Hotel in Rotterdam. Vanaf deze top locatie slaap je in het hart van de stad!

Le Marin Hotels

Sinds dit jaar heeft Le Marin Boutique hotel haar deuren geopend voor hotelgasten. Niet veel later opende ook het Le Petit Marin Boutique Hotel. Je kunt kiezen voor een kamer in Le Marin Boutique Hotel (Henegouwerplein) of het 300 meter verderop gelegen kleine broertje Le Petit Marin Boutique Hotel (Graaf Florisstraat), de suites zijn allemaal even mooi en luxe. Le Petit Marin is wat kleiner, waardoor je hier enkel suites en een handige 24-uurs self check-in vindt.

Samen met Nannique ben ik uitgenodigd om hier het Eat & Sleep arrangement te ervaren. Dit hotelarrangement bevat: 1 overnachting met ontbijt, ontvangst met een glas bubbels op de kamer en een driegangen diner. Het is tijd om alles even los te laten en om heerlijk te ontspannen bij Le Marin Boutique Hotel.

Ontvangst met een glas bubbels.

Bij aankomst worden we ontvangen met een glaasje bubbels. We mogen meteen doorlopen en checken onszelf in doormiddel van de 24-uurs self check-in. Dit gaat heel eenvoudig en na het invullen van onze gegevens maakt het apparaat zelf de kamersleutels. Het pasje rolt meteen uit de automaat en we kunnen door om de hotelkamer te bewonderen.

Eenmaal op de hotelkamer kijken we onze ogen uit. Le Petit Marin Boutique Hotel heeft de kamer prachtig gestyled. Het interieur oogt zowel chic als modern. Kleuren op de kamer zijn voornamelijk zwart en donkergroen. Helemaal van deze tijd en aan de muur hangt moderne kunst. Snel door naar de badkamer, badkamers in hotels vind ik altijd zo belangrijk! Ook de badkamer is stylish en perfect afgewerkt met mooie tegels.

Dineren bij Bar Bató

Het eerder geopende Le Marin Boutique Hotel ligt op loopafstand aan Henegouwerplein. In dit hotel zit Bar Bató gevestigd. Bar Bató is het restaurant waar je op ieder moment van de dag terecht kunt. Denk aan een lekkere lunch op het ruime terras, een lekkere frisse cocktail op een zomeravond of een uitgebreid driegangen diner. Wij besluiten voor het vegetarische driegangen diner te gaan. Vooraf kregen we een rijk gevulde taco, als hoofdgerecht zoete aardappel en het nagerecht was lavacake.

Vega taco als voorgerecht bij Bar Bató.

We hebben in het restaurant kunnen genieten van dit uitgebreide diner en gepraat met de bediening. Bij Bar Bató worden met name gerechten geserveerd met Zuid-Amerikaase en Mexicaanse invloeden. Ook is Bar Bató bekend met de Aziatische keuken, je kunt er namelijk ook een sushi plate bestellen. Vraag de bediening naar bijpassende drankjes, dan heb je gegarandeerd een leuke avond!

De overnachting

Na ons bezoekje aan Bar Bató lopen we nog een rondje bij Heemraadsingel. Vervolgens drinken we nog een kopje thee bij De Burgemeester en lopen binnen 5 minuten terug naar Le Petit Marin Boutique Hotel. Tijd om nog even tv te kijken op de kamer en daarna maken we ons klaar voor de overnachting. Het bed ligt werkelijk zalig, maar slapen lukt me niet zo goed. Dit ligt aan mij, hier heb ik altijd last van als ik ergens anders voor het eerst overnacht. Qua geluiden is het verder heerlijk rustig ondanks dat we midden in de stad overnachten. Uiteindelijk wordt het toch altijd ochtend 😉 en om 8.30 stipt wordt het ontbijt (zoals afgesproken) voor de kamerdeur gezet. Het uitgebreide ontbijt zit verpakt in een leuke picknickmand. Je kan er natuurlijk ook mee op pad voor of na het uitchecken. Overnacht nu bij Le Marin Hotels. We hebben een heel fijn verblijf gehad en sluiten af met het heerlijke ontbijtje op bed.

Klik hier voor meer artikelen over het onderwerp travel/city.

Ontbijt op bed!
Spread the love

One Reply to “Overnacht nu bij Le Marin Hotels”

Comments are closed for this post.