Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Nu geopend: Frietboutique Hillegersberg

Deze zomer geniet je ook in Hillegersberg van snacks en ijsjes, want Friet Boutique Hillegersberg is sinds afgelopen week geopend!

Frietboutique Hillegersberg

Het assortiment van Frietboutique Hillegersberg is erg breed. Er is voor ieder wat wils: denk aan een lekkere oesterzwam kroket, kaasstengels, een lekker frietje, ijskoffie of ga voor een zalig ijsje! Ideaal voor als je met het gezin op pad gaat. De frites worden op ambachtelijke wijze bereidt en je kan natuurlijk kiezen uit verschillende toppings en sausjes. In de ijsvitrine van Frietboutique heb je ruime keuze uit het heerlijke ijs van De Ijswinckel uit Hellevoetsluis. Je hebt hier de keuze uit maar liefst 16 ijssmaken die ze ook regelmatig afwisselen. Ideaal voor de echte ijs liefhebber, zoals ik!

Borrelboxen aan de Plas

Deze zomer kan je ook op en rond de Plas genieten van alles wat Frietboutique Hillegersberg te bieden heeft. Breng een bezoekje aan het heerlijke terras met uitzicht op de Plas of loop langs voor een frietje to-go. Het team van Frietboutique Hillegersberg kan ook een borrelbox bij je afleveren op de boot of langs de Plas. De borrelbox is gevuld met allerlei lekkers zoals: truffelkroketjes, bitterballen, frikandellen, kaasstengels en diverse sausjes. Bestellingen kan je eenvoudig doorgeven, hiervoor bel je naar telefoonnummer: 010-462 22 12.

Hoe Sammy & Pebbles begonnen

Omdat Sammy Berendsen en Pebbles van Noorden graag positiviteit wilden brengen in hun buurt startten zij in 2013 de Ijsboutique in Amsterdam Oud-Zuid. Doordat ijs een seizoensgebonden product is besloten zij om daarnaast ook de Frietboutique op te zetten. Hier kan je terecht voor verse friet van eigen bodem. Sammy & Pebbles hebben zelf de beste aardappelen van het land uitgezocht. Ze kwamen voor Frietboutique toen terecht bij de boer in Zeeland. Met deze aardappelen maken zij de heerlijkste patatjes die jij nu ook in Hillegersberg kunt bestellen!

Klik hier voor het complete lijstje met ijssalons in Rotterdam.

Ijs van Frietboutique Hillegersberg

Spread the love