Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Lunchen bij Walter Benedict in Den Haag

Tijdens deze zomer ben ik regelmatig te vinden in de hofstad. Ook afgelopen ben ik er weer geweest voor een lunchafspraak. In dit artikel lees je meer over deze lunch. Lunchen bij Walter Benedict in Den Haag.

Hartje Den Haag

Op loopafstand van de hofvijver kan je Walter Benedict vinden. Op zoek naar Denneweg 69a ga ik al lopend van het station hierheen wandelen. Het is prima te doen en ik kom mooi op tijd aan. Waarom ik hier een tafeltje gereserveerd heb is heel simpel. Er staan eggs florentine op de kaart en nog wat leuke andere gerechtjes die me echt aanspreken. Ook hou ik van het all day breakfast concept wat ze hier tot een uur of vier in de middag serveren.

De menukaart

Op de menukaart van dit restaurant staan all day breakfast gerechten, salades, diverse soorten vis (ook oesters), sides zoals frietjes, gebak van Koekela en belegd zuurdesem brood. Qua drankjes kan je hier ook vanalles bestellen van de drankenkaart. Denk aan een lekkere latte macchiato, diverse soorten koffie/thee, brunch drinks zoals mimosa, wijn en verse sappen.

De lunchgerechten

Om te beginnen bestel ik een spa rood, want het is een warme dag en ik moet snel wat vocht aanvullen.. Als lunch gerecht kies ik natuurlijk voor de eggs florentine, daarvoor ben ik immers gekomen. Daarbij neem ik nog een fris grapefruit/orange sapje. De lunch wordt binnen een kwartier geserveerd en het is zaa-lig. De eggs florentine worden geserveerd op een luchtig brioche broodje, dit maakt dat de lunch niet te zwaar valt. De gepocheerde eitjes met spinazie en hollandaise saus maken dat het gerecht erg lekker smaakt. Ik hou zo van eggs florentine en als je eens in Den Haag bent dan kan ik je Walter Benedict zeker aanraden voor een (late) lunch.

Klik hier voor meer artikelen in de categorie Den Haag.

Walter Benedict – Eggs florentine als lunch.
Spread the love