Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Pizza friyay: recept voor een veggie pizza

Op vrijdag eet ik altijd graag pizza. Niet zo maar een pizza, eentje met lekkere groenten en veel kaas. Pizza friyay: recept voor een veggie pizza. Check het recept in dit artikel.

Nieuw van Bertolli

Er is nieuws van Bertolli want zij hebben onlangs een aantal nieuwe producten gelanceerd. Nieuw in de supermarkt zijn de twee pizzasauzen: piccante en originale. Ook nieuw in het assortiment van Bertolli zijn de Italiaanse pizzabodems. Met deze nieuwste pizzabodems maak je snel jouw eigen favoriete pizza. Beleg ze met ingrediรซnten naar keuze en verwarm de pizza’s van Bertolli in de oven. Ik heb er een vegetarisch pizza recept mee gemaakt. Lees snel verder voor dit heerlijke vega recept!

Ingrediรซnten voor 2 Italiaanse vega pizza’s

2 Bertolli pizzabodems

1 pot Pizzasaus piccante

6 champignons

1 ui

een half zakje gerapte mozzarella

40 gram gorgonzola

2 t.l. oregano

Bereidingswijze voor de veggie pizza’s

  1. Verwarm de oven voor op 230 graden. Snijd vervolgens de champignons in plakjes. De ui snijden we in ringen die je vervolgens nog doormidden snijd.
  2. Breng de pizzasaus aan op alletwee de Bertolli pizzabodems. Beleg de pizza vervolgens met champignons, ui en geraspte mozzarella. Brokkel de gorgonzola in stukjes en verdeel deze over de pizza’s. Als laatste strooi je nog wat oregano op de Bertolli pizza’s.
  3. Pak je ovenrooster erbij en bekleed deze met bakpapier. Bak de pizza’s zo’n 10 minuten op 220 graden. Hou het zelf ook even in de gaten, want misschien werkt jouw oven anders. Geniet van je pizza friyay!

Pizza friyay: recept voor een veggie pizza! De pizzabodems en pizzasauzen van Bertolli zijn nu te koop in de supermarkt. Ik ben erg benieuwd waar jij jouw pizza mee aftopt!

Krijg je al trek in meer recepten klik dan hier voor meer lekkers op de website van Rotterdamfood.

Pizza friyay: recept voor een veggie pizza.

Spread the love