Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Vijf recepten voor smoothiebowls

Vijf heerlijke recepten voor smoothiebowls

Lekker, gezond en snel ontbijten is niet moeilijk! In dit artikel kan je nu vijf recepten terugvinden voor heerlijke ontbijtbowls. Met de toppings kun je natuurlijk eindeloos variëren en de healthy smoothiebowls vervelen mij nooit!

Pompoen smoothiebowls

Groenten verwerken in je ontbijt is niet alleen hip, maar ook super gezond! Zo krijg je meteen in de ochtend al een goede portie groenten en vitaminen binnen. Wat dacht je van deze pompoen smoothiebowls met cranberries, granola en speculaaskruiden. Het recept kan je vinden via deze pagina.

Gezonde kwark smoothiebowl

Kwark als basis van je smoothiebowl, ik hou ervan. Je smoothiebowl is dan qua structuur net wat dikker en smaakt wat smeuïger. Deze bowl heb ik afgetopt met wat granola, frambozen en blauwe bessen. Ga naar het recept en maak deze bowl nu in een handomdraai!

Lekker en gezond ontbijtje

Drakenfruit smoothiebowl met ruby chocolaatjes

Een smoothiebowl op basis van drakenfruit is ook super lekker! Ik heb deze afgetopt met granola, rode bessen en lekkere ruby chocolaatjes. Het recept maakte ik rond de kerstdagen, maar je kunt de ruby chocolaatjes natuurlijk ook helemaal in de roze sferen maken voor bijvoorbeeld Valentijnsdag. Of gewoon omdat het kan en roze bowls zo kleurrijk zijn :). Check snel het recept.

Proteïne smoothiebowl

Ben jij wel lekker bezig met je goede voornemens en lekker actief in de sportschool? Vergeet dan niet om voldoende eiwitten tot je te nemen voor wat extra spierherstel. Proteïnepoeder voeg je eenvoudig toe aan je ontbijtbowl en maakt alsnog dat je bowl lekker smaakt. Klik hier voor het recept waarmee je krachtvoer op tafel zet.

Acaibowls

Met acaibowls als smoothiebowl scoor je altijd punten. Iedereen kent het, iedereen eet het graag en het is eenvoudig te bereiden met acaipoeder. Natuurlijk mag een lekkere topping ook hier niet ontbreken. Volg deze link voor het ontbijt recept.

Bezoek mijn site voor meer recepten.

Vijf recepten voor smoothiebowls
Spread the love