Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Vegetarisch noodle gerecht met Cishew

Lekker vega met dit vegetarisch noodle gerecht met Cishew zet jij jouw gezonde maaltijd eenvoudig op tafel.

Cashew nootjes, ze zijn zo lekker en hoe leuk is het dat ze bij Cishew zo veel verschillende smaakjes verkopen. Daarbij zijn de cashews ook nog fairtrade en gericht op duurzaamheid. Eerder heb ik er al een ontbijt recept mee gemaakt en deze keer ga ik aan de slag met de ahorn harissa Cishew, hier heb ik een vegetarisch noodle recept mee gemaakt. De ahorn harissa Cishew lijkt zoet te smaken, maar verrast je met een spicy nasmaak. Tijd om hier wat lekkers mee te maken!

Ingrediënten voor 2 personen

125 gram volkoren noodles

Een teentje knoflook

250 gram Chinese wokgroenten mix

Een rode ui

150 gram tauge

Kleine rode peper

Eetlepel Ghee

Een takje bosui

2 el. Pindasaus

50 gram Ahorn Harissa Cishew

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en snijd de rode peper. Pers de knoflook en voeg deze ingrediënten toe aan je wokpan met een eetlepel Ghee. Bak dit enkele minuutjes.
  2. Kook ondertussen ook de volkoren noodles, zo’n 6 minuutjes en giet deze af zodra de noodles beetgaar zijn.
  3. Voeg de Chinese wokgroenten toe in de wokpan. Bak dit circa 5 minuutjes mee met de overige ingrediënten en roer op het laatst de taugé erdoor. Roer dit een minuut door elkaar en voeg dan de pindasaus toe. 
  4. Top je noodle gerechtje af met de Ahorn Harissa Cishew en geniet van je noodle gerechtje!

Klik hier voor meer vegetarische recepten op de website.

Vegetarisch noodle gerecht met Cishew
Spread the love