Vegetarisch noodle gerecht met Cishew
september 8, 2022
Lekker vega met dit vegetarisch noodle gerecht met Cishew zet jij jouw gezonde maaltijd eenvoudig op tafel.
Cashew nootjes, ze zijn zo lekker en hoe leuk is het dat ze bij Cishew zo veel verschillende smaakjes verkopen. Daarbij zijn de cashews ook nog fairtrade en gericht op duurzaamheid. Eerder heb ik er al een ontbijt recept mee gemaakt en deze keer ga ik aan de slag met de ahorn harissa Cishew, hier heb ik een vegetarisch noodle recept mee gemaakt. De ahorn harissa Cishew lijkt zoet te smaken, maar verrast je met een spicy nasmaak. Tijd om hier wat lekkers mee te maken!
Ingrediënten voor 2 personen
125 gram volkoren noodles
Een teentje knoflook
250 gram Chinese wokgroenten mix
Een rode ui
150 gram tauge
Kleine rode peper
Eetlepel Ghee
Een takje bosui
2 el. Pindasaus
50 gram Ahorn Harissa Cishew
Bereidingswijze
- Snipper de ui en snijd de rode peper. Pers de knoflook en voeg deze ingrediënten toe aan je wokpan met een eetlepel Ghee. Bak dit enkele minuutjes.
- Kook ondertussen ook de volkoren noodles, zo’n 6 minuutjes en giet deze af zodra de noodles beetgaar zijn.
- Voeg de Chinese wokgroenten toe in de wokpan. Bak dit circa 5 minuutjes mee met de overige ingrediënten en roer op het laatst de taugé erdoor. Roer dit een minuut door elkaar en voeg dan de pindasaus toe.
- Top je noodle gerechtje af met de Ahorn Harissa Cishew en geniet van je noodle gerechtje!
Klik hier voor meer vegetarische recepten op de website.