Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Gevulde paprika’s uit de oven

Gevulde paprika’s uit de oven in een handomdraai! HAK heeft er met HAK Uit de Oven een nieuw product bij. Sinds vorige week kan je vier varianten vinden waarmee je snel en makkelijk een gezonde makkelijke maaltijd op tafel kunt zetten.

Ook fijn tijdens het voorjaar

Dit voorjaar kan de temperatuur opeens zo zakken dat je wel trek hebt in een warme ovenschotel, ik vind dan ook dat ovengerechten ook nu prima kunnen. Daarbij dient het gemak, want je zet deze gerechten vaak binnen 30 minuutjes op tafel. Ik ben aan de slag gegaan met HAK Uit de Oven Gevulde Paprika. Lees hieronder mijn recept en geniet van HAK!

Ingrediënten

1 stazak HAK Uit de Oven – Gevulde Paprika

3 rode of gele paprika’s

5 kleine tomaten

een klein blikje tomaten pure

1 lente ui

een limoen

100 gram geraspte mozzarella

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en was de groenten goed af.
  2. Snijd de tomaten in blokjes, de lente ui in ringen en halveer en ontpit de paprika’s.
  3. Doe de paprika’s vervolgens in een grote ovenschaal en besmeer deze met een beetje tomaten pure. Vul ze vervolgens met de tomaten blokjes.
  4. Knip de Hak Uit de Oven open aan een hoekje in de zijkant en vul de halve paprika’s tot ze gevuld zijn tot de rand.
  5. Verdeel als laatste de lente ui en geraspte mozzarella over de gevulde paprika’s en zet de ovenschotel 20 minuten in de oven op 200 graden.
  6. Na 20 minuten haal je de ovenschotel uit de oven en kun je genieten van de gevulde paprika’s. Serveer met wat takjes koriander en een limoentje.
  7. Enjoy!

Klik hier voor meer recepten op de website.

Gevulde paprika’s uit de oven

Spread the love