Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Cashewnoten in een culinair jasje gestoken

Cishew heeft fairtrade cashewnoten in een culinair jasje gestoken. In de webshop van Cishew kan je nu terecht voor de meest culinair verantwoorde cashewnoten. Niet zo maar cashewnoten, want Cishew heeft een missie!

Met vijf heerlijke en gezonde producten maakt Cishew de wereld van cashewnoten een beetje beter. Ze zien erop toe dat de boeren een eerlijke prijs krijgen voor de cashewnoten en verkoopt de producten daarnaast ook voor een schappelijke prijs in de webshop. Ik mocht een geschenkverpakking bestellen en in dit artikel vertel ik er meer over.

De vijf smaken en het bestelproces van de cashewnoten

Het bestelproces is echt een eitje. In de webshop van bestel je heel eenvoudig de verpakking met 5 soorten cashewnoten. Je selecteert vijf smaken cashewnoten en die komen in jouw box terecht. Ik ben voor de cashewnoten gegaan met: bietjes, tuinkruiden, melkchocolade cacao, ahorn harissa en de cashew cream pasta. Je kunt namelijk ook kiezen uit vier cashew cream pasta’s. Het is een makkelijk bestelproces waarbij je zelf jouw box kunt samenstellen.

Melkchocolade cacao cashewnoten

Mijn review over de box met culinaire cashewnoten

Ik vind dit een hele leuke manier om de missie van Cishew te supporten. Het zijn heerlijke smaken cashewnoten en mijn favorietjes zijn tot nu toe: melkchocolade cacao en ahorn harissa. Daarnaast houd ik onwijs van noten pasta’s dus de cashew cream pasta is dan ook helemaal mijn ding. De verpakking van de box en de kokers met noten zelf zijn super mooi en je kunt dit zelfs als geschenkset cadeau doen bijvoorbeeld tijdens vaderdag.

Klik hier voor de ontbijtbowl die ik heb gemaakt met de culinaire cashewnoten.

Ontbijtbowl met Cishew en granola

Spread the love