Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Courgette pizza met geitenkaas

Pizza, ik hou er zo van!

Courgette pizza met geitenkaas is mijn nieuwste ontdekking. Ik ben dol op pizza, maar ik eet het niet zo vaak omdat het vrij ongezond is. Daarom maak ik mijn pizza’s bijna altijd met de groente pizzabodems van Magioni. Deze keer mocht ik als trouwe fan in samenwerking met Magioni een recept ontwikkelen met de courgette pizza bodems. Krijg je al trek in pizza?

Ingrediënten voor 1 courgette pizza met geitenkaas

1 Magioni pizzabodem courgette

een halve courgette

2 kastanje champinons

3 eetlepels tomatenpuree

een handje geraspte mozzarella

35 gram geitenkaas 50+

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Snijd de halve courgette en de twee champignons in plakjes.
  3. Bak enkel de pizzabodem 10 minuten op 220 graden.
  4. Besmeer de courgette pizzabodem met de tomatenpuree en beleg deze met de courgette schijfjes en de plakjes champignon.
  5. Strooi een handje geraspte mozzarella over de pizza en verkruimel de geitenkaas over de pizza.
  6. Bak de pizza opnieuw 12 minuten in de oven en geniet!

Dit recept bevat een samenwerking met Magioni.

Klik hier voor meer recepten op de website.

Courgette pizza met geitenkaas

Spread the love