Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Blondies met paasei M&M’S

Bak nu Blondies met paasei M&M’s: een zalige treat voor de paasdagen!

De voorbereidingen voor pasen zijn in volle gang. Heb je al gedacht aan iets zoets voor de zoetekauw? Zo niet, dan heb ik nu een heerlijk recept voor je waarmee je paasei blondies kunt bakken. Je hebt er niet veel werk aan en je maakt de kids én anderen er blij mee aan de paasbrunch.

Voor dit recept heb ik paasei M&M’s gebruikt, maar je kunt natuurlijk variëren of hier de echte ‘normale M&M’s’ voor gebruiken. De paasei M&M’s hebben een tof lente proof kleurtje, oh wat hou ik van pasteltinten. Let’s bake!

Ingrediënten voor 15 blondies met paasei M&M’s

250 gram bloem

130 gram zelfrijzend bakmeel

200 gram (plantaardige) margarine b.v. The Flower Farm

130 gram lichte basterdsuiker

2 eieren

een theelepel vanille aroma

3 e.l. kokosdrink

200 gram paasei M&M’S

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Smelt de (plantaardige) margarine op laag vuur in een pannetje.
  3. Snijd ondertussen de paasei M&M’S in kleine stukjes of halveer deze.
  4. Weeg de bloem, lichte basterdsuiker en het zelfrijzend bakmeel af en doe dit in een beslagkom.
  5. Voeg vervolgens ook de margarine, kokosdrink en het scheutje vanille aroma toe en meng dit door elkaar met behulp van een vork.
  6. Voeg dan ook de eitjes toe en roer dit nog eens door elkaar.
  7. Meng voorzichtig de helft van de paasei M&M’S door het deeg en giet dit in een brownie cakevorm.
  8. Top af met de overige helft paasei M&M’S.
  9. Bak de Blondies met paasei M&M’s 30 minuten op 180 graden.
  10. Haal de blondies na 30 minuten uit de oven en laat deze een half uurtje afkoelen.
  11. Snijd ze in 15 blokjes en geniet ervan!

Klik hier voor meer recepten op de website van Rotterdamfood.

Blondies met paasei M&M’S.

Spread the love