Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Veggie quesadilla’s met gehakt

Quesadilla’s zijn zo lekker, je kunt ze ook vullen op allerlei manieren. Ik maakte vandaag veggie quesadilla’s met gehakt. Heerlijk voor lunch of diner!

Hmmm, quesadilla’s vind ik de laatste tijd zo lekker. Ik vil ze graag met vooral kaas en verder wissel ik graag af. Vandaag heb ik veggie quesadilla’s gemaakt met Beyond Meat gehakt en mais. Dit recept is makkelijk te maken en ideaal als lunch- en diner gerecht. Zelf eet ik er altijd nog een flinke scoop quacamole en een kop soep bij. Super lekker!

Ingrediënten voor 2 personen

4 grote volkoren wraps

100 gram Beyond Meat gehakt

4 plakken jonge kaas

70 gram mais

halve ui

een teentje knoflook

4 el. pastasaus

optioneel als topping wat guacamole

Bereidingswijze

  1. Leg per persoon 2 wraps apart en beleg één daarvan met twee plakken kaas. Leg de andere twee wraps even apart.
  2. Snipper de ui en snijd (of rasp) de knoflook. Giet de mais af met behulp van een vergiet.
  3. Doe een beetje olijfolie in een steelpan en bak het vega gehakt erin. Voeg tevens de ui en knoflook toe en bak dit kort mee.
  4. Voeg de pastasaus en mais toe en roer dit goed door elkaar.
  5. Verdeel het gehakt mengsel over de twee belegde wraps en leg de losse wraps die je apart hebt gehouden bovenop de belegde wraps.
  6. Grill de wraps in een pan of op een grill ijzer. De wraps zijn klaar wanneer de kaas gesmolten is en wanneer ze bruin kleuren.
  7. Serveer eventueel met guacamole en geniet!

Klik hier voor meer recepten op de website.

Veggie quesadilla’s met gehakt
Spread the love