Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Uitgebreid brunchen bij Bombina in Delft

Afgelopen week heb ik Delft weer eens een bezoekje gebracht. Hier ben ik uitgebreid gaan brunchen bij Bombina in het centrum. Een super leuke nieuwe hotspot in hartje Delft. Lees er snel meer over!

Deze zomer ben ik wat vaker te vinden in andere steden in de provincie Zuid-Holland. Met deze zomerse temperaturen is het (buiten de echte hittegolf) heerlijk om eens wat dagjes uit te plannen. Zo ben ik wekelijks te vinden in Den Haag, kom ik af en toe in Dordrecht (tip: neem eens de Waterbus) en ik heb natuurlijk Delft bezocht.

Samen met een goede vriendin dook ik het centrum in om winkeltjes af te struinen. Ook een tip, want je kunt hier echt veel lokale en unieke winkeltjes vinden. Het stadscentrum heeft ook veel sfeer met alle oude panden, de grachten en een bruisend studentenleven.

Uiteraard zijn we ook gaan ontbijten en lunchen. Omdat we Bombina in Delft zo’n leuke plek vonden zijn we hier gewoon twee keer op één dag gaan eten. Ik denk dat dat al genoeg zegt, maar ik zal toch nog even iets meer vertellen over deze hotspot in Delft.

Bombina is een gloednieuw plekje in Delft. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunchen of ontbijt. Ook kan je hier de hele dag door snacken of borrelen. Ook hebben ze er diverse homemade gebakjes en bananenbrood.

We beginnen met een lekker drankje!

Na het shoppen hebben we wel dorst gekregen. Tijd om een drankje te kiezen. Als liefhebber van goede koffie neem ik een lekkere cappuccino en ik vul mijn vitamine c aan met verse sinaasappelsap. Op de kaart staan ook healthy smoothies en de vriendin met wie ik Bombina bezoek neemt een groene smoothie.

Geen dagje uit zonder lekkere koffie!

Brunchen bij Bombina

Zoals ik al aangaf zijn we gaan ontbijten en lunchen bij Bombina. Dit kan hier prima omdat er zo veel lekkers op de menukaart staat voor zowel het ontbijt als de lunch én alles daaromheen! Als ontbijt ben ik uiteraard voor pancakes gegaan. Niet zo maar pancakes, want dit zijn echt verrukkelijke ricotta pancakes met blauwe bessen en banaan. Als je het mij vraagt echt een must-try!

Zucchini Fritters als snack.

Als lunch neem ik de gepocheerde eitjes en daarnaast snacken we nog mega lekkere zucchini fritters: dit zijn snacks gemaakt van onder andere courgette. Verantwoord snacken dus. Mijn vriendinnetje neemt carrotcake als dessert, dit is ook echt heerlijk en uiteraard huisgemaakt door Bombina zelf!

Ik was eerder in Delft. Lees hier mijn artikel uit 2021.

Uitgebreid brunchen bij Bombina in Delft.
Spread the love