Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Tips voor Valentijnsdag in Rotterdam

Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag. Boek nu een tafeltje in het restaurant en ga lekker uit eten die dag. Lees mijn tips voor Valentijnsdag in Rotterdam.

Pizza Beppe

Ga voor een lekkere cheesy pizza van het onlangs geopende Pizza Beppe op 14 februari! Daar is in mijn ogen niks mis mee, meer kaas please! Pizza Beppe is een sfeervol restaurant aan de Westewagenstraat. Mijn review over Pizza Beppe kun je hier lezen.

Bar Bistro Nul10

Wist je dat je in het Scheepvaartkwartier lekker lang kunt borrelen en tapas kunt eten bij Bar Bistro Nul10. Het is een heerlijke plek waar je kunt proeven van het shared dining concept met bijpassende wijnen. Ideaal voor een dag als Valentijnsdag!

Izakaya DUKI

Izakaya DUKI is een gloednieuw Aziatisch restaurant in Rotterdam aan het Hofplein. Dit restaurant is een goed verborgen hotspot en heel uniek met een Aziatisch shared dining concept. Een uniek restaurant voor een spannende avond met je Valentijns date!

Izakaya DUKI

O’Pazzo Schouwburgplein

Nog een geweldige nieuwkomer is O’Pazzo Schouwburgplein. Deze nieuwste vestiging van O’Pazzo is sinds donderdag 8 februari geopend en je kunt hier ook overdag terecht voor een heerlijke lunch. Reserveer een tafeltje voor Valentijnsdag tijdens de lunch of ga lekker uitgebreid dineren ’s avonds en geniet samen van Valentijnsdag.

Nieuw Rotterdams Café

Wil je een leuke avond in de Witte de Withstraat bezoek dan Nieuw Rotterdams Café. Op Valentijnsdag staat er een driegangen diner op het menu. Dit menu kun je upgraden met een glas bubbels, hartjesballon, roos en handgeschreven kaart. Romantischer kan bijna niet 😉

Valentine Dinner Cruise op de Spido

Beleef je Valentijnsdiner op een boot en ga dineren op de Spido. Op woensdag 14 februari kan je het Valentine Dinner Cruise arrangement boeken op de website van Spido Rotterdam. Je geniet van een uitgebreide havenrondvaart met driegangen (keuze) diner en er is die avond live piano muziek.

Dineren op hoogte in de Euromast

Tijdens Love in the Sky in de Euromast kan je genieten van een romantisch 5-gangen diner op hoogte. Het arrangement is inclusief livemuziek, toegang tot de Euromast en er zit een 5-gangen diner bij in begrepen inclusief aperitief, amuse en drankjes. Ga voor deze romantische all-in met de Rotterdamse skyline als uitzicht.

Gratis Brammetjes bij Bram Ladage

Op Valentijnsdag deelt Bram Ladage tijdens de lunch gratis frietjes uit. Tussen 12.00-14.00 uur worden er bij alle vestigingen op 14 februari gratis puntzakken patat uitgedeeld. Ben je in de buurt van een vestiging van Bram Ladage scoor dan lekker een patatje op Valentijnsdag.

BY AMI

Op zoek naar een kleurrijk restaurant, reserveer dan een tafeltje voor het diner BY AMI. Hier geniet je van een Valentine Shared Arrangement om samen met je geliefde van te genieten. Op het menu staan diverse warme en koude gerechten, je wordt ontvangen met liefdes aperitiefje en jullie sluiten de avond af met een verrassingsdessert.

Thuis dineren: maak dan dit no bake aarbeien taartje als romantisch dessert

Lukt het niet (meer) om uit eten te gaan, maak het dan thuis gezellig en sluit de avond af met een heerlijk no bake aardbeien taartje. Het recept kun je hier vinden en is gemaakt met de heerlijke winteraardbei van Calinda.

No bake aardbeien taartje met Calinda aardbei
Spread the love