Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Nachoschotel met vegetarisch gehakt

Dit herfstweer vraagt om comfortfood. Er gaat dan niks boven een lekker texmex gerecht. Voor deze druilerige herfstdag heb ik een vegetarisch nachoschotel recept bedacht met bonen en vegetarisch gehakt. Kook je mee?

Met texmex gerechten zit je altijd goed. Ze zijn snel klaar, voedzaam en je maakt de hele familie blij met dit ultieme comfort food. Daarbij zijn alle bonen en peulvruchten ook nog eens super voedzaam. Ideaal ook voor de vegetarische eter. In nog geen half uurtje zet jij deze heerlijke nachoschotel met vegetarisch gehakt op de eettafel. Ideaal voor door de weeks of tijdens een uitgebreider diner in het weekend. Gegarandeerd succes!

Ingrediënten voor circa drie personen

75 gram vegetarisch gehakt

65 gram nacho’s

150 gram mais

een halve limoen

1 stazak HAK Mexicanez nacho’s

een kleine rode ui

2 plakjes cheddar kaas

Bereidingswijze

  1. Snipper de rode ui en bak deze met het vega gehakt in een beetje olijfolie.
  2. Voeg de Mexicanez en de mais toe. Pers het limoentje erbij en roer alles door elkaar.
  3. Vul de ovenschaal met een laagje nacho’s en voeg de inhoud van de pan toe.
  4. Verdeel de plakken cheddar kaas over de nachoschotel en verwarm deze 15 minuten op 180 graden (zonder voorverwarmen).
  5. Geniet van de nachoschotel!

Klik hier voor meer vegetarische gerechten op de website.

Nachoschotel met vegetarisch gehakt
Spread the love