Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Maak nu deze lekkere kimchi falafel wraps

Maza Falafel en hoemoes

In opdracht van Maza ben ik aan de slag gegaan met de less salt hoemoes en falafel. De producten van Maza zijn te koop bij onder andere Albert Heijn. Zelf ben ik al een tijdje fan van de hoemoes doordat deze niet zo veel zout bevat vergeleken met andere hummus. Ik ben dus super trots dat ik dit jaar met hen een partnership ben aangegaan. Vanaf nu ga je regelmatig recepten terug zien op de site met de lekkere producten van Maza. Maak nu deze lekkere kimchi falafel wraps en kook mee! Het recept is geschikt voor veganisten.

Ingrediënten voor 2 personen:

6 gordita (mini) wraps

Maza Hoemoes tomaat/basilicum less salt

15 cherrytomaatjes

Falafel van Maza (1 verpakking)

een zakje rucola

een kleine rode ui

1 jalapeno peper

Kimchi

Maak nu deze lekkere falafel kimchi wraps en volg de stappen:
  1. Verdeel de zes wraps over twee dinerborden. Besmeer de wraps met de less salt hoemoes. Verdeel vervolgens wat rucola over de mini wraps.
  2. Pak een ovenschaal en doe hier de cherrytomaatjes in met het takje er nog aan. Besprenkel de tomatjes met een beetje olijfolie en zet ze 15 minuten in de oven op 180 graden. Haal de ovenschaal vervolgens uit de oven en laat deze even staan.
  3. Ondertussen kan je de rode ui en jalapeno peper snijden. De rode ui heb ik in rondjes gesneden en de jalapeno in kleine stukjes. Natuurlijk kan je ook gaan voor jalapeno schijfjes. Verdeel vervolgens de rode ui en jalapeno over de zes wraps. Voeg ook een theelepel kimchi toe per wrap.
  4. Bak vervolgens de falafel in een beetje olijfolie. Draai ze om zodra ze lekker bakken en verdeel de falafel over de wraps.
  5. Tip serveer de wraps met een extra bakje less salt hoemoes voor een extra smeuïge smaak!

Klik hier voor meer vegan artikelen op de website.

klik hier voor meer info over Maza
Spread the love