Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Bestel nu de lekkerste bagels

Verse New York bagels bij jou voor de deur afgeleverd!

Afgelopen week heb ik zalige bagels besteld via de online shop van Netherlands Bagels. Bestel nu de lekkerste bagels van Nederland! Afgelopen vrijdag stond de bezorger met de vers gebakken bagels voor mijn deur op een afgesproken tijdstip.

Bagels in allerlei smaken

De bagels van Netherlands Bagels zijn te bestellen in allerlei smaken. Ga je voor hartig, zoet of vegan? Een greep uit het assortiment zijn o.a. de smaken, blueberry (vegan), kaneel/rozijn (vegan) en de Griekse stijl bagel. Veel van deze bagels zijn vegan en je kunt ook kiezen voor mixed bagels. Zo kan je van alle bagels wat proeven. Mijn bestelling van Netherlands Bagels is zelfs nog erg warm aangekomen. Deze New York bagels zijn kakelvers!

Direct door naar de lunch

De bezorger leverde de bagels bij mij thuis af rond 12.30. De bagels kwamen daardoor perfect aan rond lunchtijd. Tijdens de lunch belegde ik de everything bagel (vegan) met een plak oude kaas en sla. Het was een heerlijke lunch! Mocht je de bagels nu niet meteen kunnen eten, dan is dit ook geen probleem. De New York bagels kan je natuurlijk ook in de vriezer bewaren voor een ander moment. Op de website van Netherlands Bagels staan ook instructies over hoe je de bagels het beste kunt ontdooien.

Bestel nu de lekkerste bagels!

Heb je al trek gekregen in deze kakelverse New York Bagels? Bestel dan nu de lekkerste bagels in de online webshop. Klik hier voor de link naar de webshop.

Toe aan het diner klik dan hier voor mijn artikel over 5 gezonde mogelijkheden voor maaltijdbezorging binnen Rotterdam.

Spread the love