Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Bestel nu plantaardige Alpro ontbijtjes

100% plantaardige pop-up breakfast bar opent in Rotterdam.

Goede voornemens zijn er om waar te maken. Niet praten, maar doen zeggen ze hier in Rotterdam. Dus opende Alpro beging dit jaar de Pop-up breakfastbar in Rotterdam. Bestel nu plantaardige Alpro ontbijtjes! Nederlanders krijgen gemiddeld tweemaal zoveel suikers binnen dan wordt geadviseerd door de WHO. Nederland heeft daarmee een van de hoogste scores wat betreft suikerinname, dit moet anders! Daarom heeft Alpro een lijn ontwikkeld met plantaardige en suikervrije producten.

Apro Mild & Creamy No sugars

Er is steeds meer keuze op gebied van plantaardige zuivel. Alpro speelt hier goed op in met Apro Mild & Creamy No sugars. Deze plantaardige variant op yoghurt bevat geen suiker of zoetstoffen. Ik vind het een mooi, natuurlijk alternatief op het huidige plantaardige aanbod in de schappen. Het is een lekkere basis voor jouw favoriete ontbijtjes! De plantaardige variant op yoghurt is rijk aan plantaardige eitwitten, vitamine B12 & D en calcium. Naast de plantaardige variant op yoghurt kan je in de No Sugars lijn ook sojadrink, amandeldrijk, haverdrink, kokosdrink én een plantaardige variatie op kwark shoppen.

Bestel nu plantaardige Alpro ontbijtjes

The Next Morning is de pop-up breakfast bar van Alpro. The Next Morning stelt lekkere ontbijtboxen samen vanaf de locatie Schiedamse Vest. Jij kunt deze ontbijtboxen nu bestellen via Deliveroo & UberEats. De boxen bevatten uiteraard Alpro producten, spirulina van voormalig zwembad Tropicana, diverse toppings, ontbijtinspiratie kaartjes en een gezonde smoothie. Deze box maakt van plantaardig ontbijten echt een feestje: Rotterdamfood proof! A.s. vrijdag komt er nog een gave winactie online via Rotterdamfood op Instagram. Volg je me al @rotterdam.food?

Adres The Next Morning pop-up breakfast bar:

Schiedamse Vest 14

3011 BA Rotterdam

Klik hier voor meer vegan gerelateerde artikelen op Rotterdamfood.

Spread the love