Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Kerst At Home Boxen van vijf top restaurants

Maak het thuis gezellig en bestel bij je favoriete restaurant

Wat een tegenvaller, de feestdagen zijn in zicht en de restaurants zijn allemaal gesloten. Tijd om het thuis gezellig te maken met de At Home boxen die massaal worden aangeboden door de restaurants in Rotterdam. In dit artikel zet ik vijf kerst At Home boxen van top restaurants voor je op een rij.

1. Vier de kerst met FG restaurant bij jou thuis

FG restaurant het restaurant van Francois Geurds biedt drie kerstmenu’s aan. Deze menu’s bestaan uit maar liefst vijf gangen. Een van deze menu’s is geheel vegetarisch met o.a. een pompoen gerecht en truffel macaroni. Dat klinkt niet verkeerd toch!? Klik hier om de kerstmenu’s en prijzen in te zien.

2. Thuis uit eten met restaurant Fitzgerald

Mijn laatste diner vond plaats bij restaurant Fitzgerald, hier hebben we werkelijk genoten van geweldige gerechten. Lees er hier meer over. Door deze postieve ervaring kan ik de kerst at home boxen van restaurant Fitzgerald absoluut aanraden. Van 20 tm 24 december bezorgt restaurant Fitzgerald diverse kerstmenu’s, waaronder 4 tot 6 gangen vegetarisch. Bezoek de website van restaurant Fitzgerald voor meer informatie.

3. Restaurant Fred biedt kerstexperience boxen aan

Kerst at home boxen, we raken er niet op uitgekeken. Restaurant Fred biedt diverse experience boxen aan: diverse amuses, de vegetarische experience box en de ‘normale’ experience box. Met deze gerechten trek je zeker de aandacht. Klik hier voor meer informatie en de verschillende opties.

4. Haal de kerst in huis met Joelia by Mario Ridder

Ook Mario Ridder zit niet stil en knalt op z’n Rotterdams door met Joelia. Joelia biedt deze kerstdagen Christmas takeaway boxen aan: 4 gangen keuze menu’s met bijpassende wijnen, een amuse box en Mario’s signature dishes. Klik hier voor meer info over de takeaway van Joelia en klik hier om te lezen over zalig dineren bij restaurant Joelia.

5. In de keuken van Floris komt nu bij je thuis!

Een aantal jaren geleden ben ik met kerst gaan dineren bij In de keuken van Floris. Dit was een geweldige belevenis met veeeel gangen, wijn en een avondvullend programma waarbij het je aan niets ontbreekt. Helaas kunnen we hier dit jaar niet van genieten in het fysieke restaurant, maar gelukkig heeft ook Floris een haal me nu af concept. Let op, 1e en 2e kerstdag zijn al uitverkocht, voor kerstavond en derde kerstdag zijn er (nu) nog wel mogelijkheden. Klik hier voor meer info.

Vorig jaar schreef ik een artikel over diner opties in restaurants dit artikel kan je hier vinden.

Spread the love

3 Replies to “Kerst At Home Boxen van vijf top restaurants”

Comments are closed for this post.