Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Staycation CitizenM met diner Fitzgerald

Staycation CitizenM met diner Fitzgerald

Tijdens deze tweede ‘lockdown’ had ik vorige week even een moment dat thuis de muren op me afkwamen. Tijd om een staycation te boeken. Dit was nog wel een zoektocht met alle mooie opties in zo’n grote stad als Rotterdam. Uiteindelijk hebben we geboekt bij CitizenM Rotterdam, we hebben gekozen voor de combinatie met een diner arragement van restaurant Fitzgerald.

Restaurant Fitzgerald

Restaurant Fitzgerald is inmiddels alweer zo’n zes maanden gesloten. Dit betekend echter niet dat het personeel stil zit. Zo kan je woensdag tm zondag Fitzgerald At Home bestellen via deze website. Ook kan je nog dineren via het Fitzgerald Kitchen Takeover arrangement van CitizenM. Dit arrangement kan je nog boeken, maar eindigt op 20 december.

Fitzgerald Kitchen Takeover

Voor 259,- (excl. toeristenbelasting) boek je via CitizenM je overnachting inclusief viergangen diner van restaurant Fitzgerald. Wij hebben enorm genoten van dit viergangen diner. De borden zijn prachtig opgemaakt, de gerechten bijzonder smaakvol en het personeel doet haar uiterste best om het je naar de zin te maken. Bij dit arrangement zit tafelwater en koffie/thee met friandises na inbegrepen. Voor de wijn betaal je bij en als je nog over hebt na 20.00 uur dan mag je deze meenemen naar de hotelkamer. Voor het dessert heb je de keuze uit een zoet dessert of een kaasplankje. Ik ben voor het kaasplankje gegaan en hier betaal je 8,50 toeslag voor.

Het hotel en overnachting

Van het diner hebben we enorm genoten. Het was met tien personen heel rustig en we zaten op minstens 2/3 meter afstand van andere stellen. In het hotel was het overal ook rustig, er zijn geen momenten geweest waarop het houden van 1,5 meter afstand een probleem was. Ook draag je binnen een mondkapje totdat je aan een tafel plaatsneemt in het restaurant gedeelte of in de lobby.

De hotelkamer was okay voor een nachtje. Er staat een redelijk groot bed in en we keken daarbij uit op de Oude Haven. De kamer was verder krap, maar in de standaard kamer zit wel een kleine douche en toilet. De bediening van de televisie, temperatuur en raamdecoratie gaat middels de nieuwste technologie via de IPad. Ondanks dat de kamer klein was hebben we heerlijk geslapen en genoten van onze staycation. Dit arrangement met de Kitchen Takeover van restaurant Fitzgerald kan ik daarom ook van harte aanbevelen.

Klik hier voor meer travel/city artikelen op de website.

Spread the love

One Reply to “Staycation CitizenM met diner Fitzgerald”

Comments are closed for this post.