Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Nieuw: Albert Heijn Culii gerechten

De feestdagen komen eraan

Nog maar een week voordat de kerstdagen beginnen. Het perfecte moment voor Albert Heijn om een nieuwe lijn te lanceren: Albert Heijn Culii gerechten. Als foodie én Albert Heijn fan toch iets om deze feestdagen naar uit te kijken. De nieuwe Culii gerechten zijn geschikt voor een breed publiek en in een handomdraai serveer je ze thuis op de kersttafel.

Culii gerechten tover je zo op tafel met kerst

Elk Albert Heijn Culii gerecht bestaat uit meerdere componenten die je zelf nog even toevoegt. Het gaat om een kleine handeling zoals het garneren van stoofpeertjes en een gele bietencarpaccio. Ook zitten er gerechten bij die even de oven in gaan. Al met al ben je maximaal 20 á 30 minuutjes bezig met het ‘bereiden’ van deze Cullii gerechten.

Vega(n) assortiment

Zelf ontving ik een perspakketje met de nieuwste Culli gerechten. In dit pakket zaten onder andere: fruit crumble appel/peer, stoofpeertjes rode wijn en carpaccio van gele biet. Natuurlijk zijn er nog veel meer gerechten van vlees tot vis en van vegetarisch tot veganistisch. De gerechten zijn verkrijgbaar in twee persoons porties in voor-, hoofd, bij, en nagerecht. Voor ieder wat wils, ideaal voor het hele gezin dus! Klik hier voor het volledige overzicht met Culii gerechten en bestel ze nu tijdelijk via Albert Heijn bezorgservice.

Carpaccio van gele biet

Voor dit artikel ben ik alvast aan de slag gegaan met de carpaccio van gele biet. Het is echt heel eenvoudig: je maakt het bord op met de gele biet. De gele biet is door Albert Heijn al gesneden, dus hier heb je ook geen omkijken naar. Dan garneer je de carpaccio af met rucola, stukjes geitenkaas, hazenootjes en de dressing. Ik vind het ideaal zo blijft er meer tijd over om te tafelen en heb je toch thuis heerlijke culinaire gerechten tijdens de feestdagen!

Lees hier meer artikelen over de feestdagen.

Spread the love

One Reply to “Nieuw: Albert Heijn Culii gerechten”

Comments are closed for this post.