Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Kerstontbijt van Jordy’s Bakery

Kerstbrunch at home

Het moment waar ik het meeste naar uitkijk met de kerstdagen is toch wel de uitgebreide kerstbrunch. Al de lekkernijen als een feestelijke kerststol, verse croissantjes en gewoon de geur van vers brood! Ondertussen pak je lekker met de familie kerstcadeautjes uit en dit gaat zo gerust door tot halverwege de middag. Helaas, we blijven thuis en gaan nergens kerstbrunchen.. No worries, want Rotterdammers pakken aan: zo ook Jordy’s Bakery. Speciaal op tweede kerstdag kan je het kerstontbijt van Jordy’s Bakery afhalen aan de Nieuwe Binnenweg en Vlietlaan.

Een feestje voor echte foodies!

Dek de tafel feestelijk dichtbij de kerstboom, geef je geliefden cadeautjes en zet kerstmuziek op om het thuis zo gezellig mogelijk te maken. Op tweede kerstdag haal je in de ochtend lekker de kerstbrunch af bij Jordy’s Bakery. Dit is het kerstontbijt voor foodies die een uitgebreide kerstbrunch niet willen missen nu we thuis de kerstdagen vieren. Denk aan een tafel vol met vers desembrood, diverse soorten beleg, een tulband gevuld met cranberries, pecan en witte chocolade en zalige croissantjes.

Meer informatie

Het uitgebreide kerstontbijt van Jordy’s Bakery is een limited edition en verkrijgbaar tm 3 januari. Fijn als je de ontbijtbag telefonisch reserveert: telefoonnummer: 010-2250952

De kerststol kan je natuurlijk de komende tijd ook los kopen via Jordy’s Bakery aan de Nieuwe Binnenweg (hier haal ik vaker af) of in Kralingen aan de Vlietlaan.

Klik hier voor meer inspiratie voor de feestdagen.

Foto van MIESMEDIA

Spread the love

One Reply to “Kerstontbijt van Jordy’s Bakery”

Comments are closed for this post.