Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Bestel nu online je sappenkuur

Bestel nu online je sappenkuur

De kerstdagen zitten er weer op en we gaan uitkijken naar het nieuwe jaar 2022 vol met goede voornemens. Wil jij 2022 meteen goed van start gaan en even je lichaam reinigen dan is een detox kuur welllicht iets voor jou! Zelf heb ik het een aantal maal gedaan รฉn ik begin iedere dag met een gember shotje om mijn immuunsysteem te boosten. Zeker in de deze tijd is het goed om extra lief te zijn voor je lijf en om voldoende vitaminen binnen te krijgen.

Je kan ook gaan voor een middenweg

De meeste sappenkuren zijn gebalanceerd samengesteld waardoor je een goede mix hebt van verschillende sapjes en vitaminen. Ik kan me zo voorstellen dat je een ecape wil hebben voor wanneer je het niet trekt of misschien heb je het niet eerder gedaan en zie je er tegenop. Het is goed om te weten dat sappenkuren vaak voor 1 tm 7 dagen worden geadviseerd. Het is aan jou hoe jij de detox sapkuur inricht. Je kunt het hele dag menu volgen met alle sappen of je kiest voor een mildere variant op de sappenkuur waarbij je wel groenten en fruit tot je neemt. Denk aan lekkere warme soepjes en snacktomaatjes.

In deze blog kan ik jou een aantal sappenkuren en webshops aanraden. Deze kan ik vanuit mijn eigen ervaring allemaal aanbevelen. Ik ben benieuwd voor welke jij gaat!

Juizs

Via de webshop van Juizs bestellen we altijd onze gembershotjes. Deze worden gekoeld geleverd op een dag die je met Juizs kunt afstemmen. Naast diverse shotjes verkoopt Juizs ook detox sapkuren van 3 tm 7 dagen. Ook kan je bij Juizs terecht voor Detox coaching. Voor de shotjes en sapjes bieden ze ook abonnementen aan: dit is echt ideaal, want zo heb je altijd je sapjes en healthy shotjes in huis!

Sappi

In Rotterdam kan je Sappi vinden op maar liefst twee locaties: in hartje centrum en in Rotterdam Noord. Je kunt hier terecht voor heerlijke acaibowls, healthy lunches en de lekkerste sapjes. Ik kom zelf regelmatig bij Sappi: ze hebben er zalige ontbijtbowls en lekkere sapjes to go. In de webshop van Sappi kan je ook de detox sapkuren vinden en bestellen. In 2018 heb ik de sapkuur van Sappi mogen reviewen. Lees meer over mijn ervaringen.

Dr. Blend

Bij Dr. Blend kan je terecht voor diverse sapkuur detox boxen van 1 tm 7 dagen. Ook verkopen ze in deze webshop shot boxes en bijvoorbeeld groenten detox sapkuren. Je hebt hier ruim de keuze en je bestelling wordt spoedig bij je thuisbezorgd. Ook hiermee heb ik goede ervaringen, al is dit weer even geleden.

Sajoer

Nog een juicebar en tevens cafe met lekkers to go is Sajoer. Ik ben bij Sajoer in Rotterdam helemaal weg van de lekkerste acaibowl met pindakaas. Ik heb nu alweer zin om deze komend voorjaar te bestellen en op te eten in het zaakje of om ‘m to go te bestellen. In de webshop van Sajoer kan je losse sapjes bestellen, een detox sapkuur voor 1 tm 7 dagen en gember- en kurkuma shots.

Frecious

Bij Frecious leveren ze je de sapkuren gevroren. Deze kan je meteen in je vriezer bewaren als je niet direct start met de detoxbox. In de webshop van Frecious is een zeer ruim aanbod van diverse sapkuren. Verder valt me op dat ze ook aardig wat overige producten verkopen zoals vegan proteรฏne poeder, granola, elixers en premium acai. Een echte aanrader wanneer je al ervaren bent met detoxen en gezond eten. Ook deze kan ik vanuit mijn eigen ervaringen van harte aanbevelen.

Meer artikelen over gezondheid kan vinden via deze link.

Spread the love

One Reply to “Bestel nu online je sappenkuur”

Comments are closed for this post.