Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

5 gezonde mogelijkheden voor maaltijdbezorging

Stay healthy, eat healthy

Januari is weer begonnen, de maand van de goede voornemens. Zelf probeer ik het hele jaar door balans aan te houden. Ook bestel ik af en toe via Thuisbezorgd of (indien mogelijk) bij het restaurant zelf. In dit artikel lees je meer over 5 gezonde mogelijkheden voor je maaltijdbezorging. Het zijn mijn persoonlijke favorietjes waar ik vaker delivery maaltijden bij bestel. Ze hebben uiteraard ook allemaal vega(n) opties en bevatten veel veggies.

THE HARVEST

Groenten, vers van het (lokale) land bereidt met veel smaak! Het liefst neem ik de heerlijke gekarameliseerde pastinaak met walnootjes, wat srirachamayonaise en tempeh of seitan satรฉ. Ook de verse soepen kan ik je van harte aanbevelen. Bij The Harvest kan je afhalen of bestellen via de website. Klik hier voor het bestellen bij The Harvest.

JACKBEAN

De maaltijden van Jackbean zijn absoluut het bestellen waard. Van gezonde veggie meals tot vegan fastfood, bij Jackbean is er voor iedereen wat wils. Bestel een lekker vers soepje, een vegan burger, vegan mac and cheese of een lekkere pasta met homemade falafel. Lees hier mijn vorige artikel over Jackbeans Packback bowls. Klik hier om te bestellen bij Jackbean.

SLA

Uiteraard mogen de healthy bowls van SLA niet ontbreken in mijn lijstje. SLA heeft per seizoen een wisselende menukaart met seizoensgebonden specials. Op dit moment zijn er bijvoorbeeld warme bowls die je kunt bestellen, ga voor een verse rode linzensoep en neem er een lekkere smoothie of gezonde bliss ball bij. Bestel hier eenvoudig je gezonde maaltijd van SLA.

BERTMANS

Nog een van mijn favorietjes in de stad is Bertmans. Het liefst zou ik de maaltijden van Bertmans de hele dag door willen eten. Bestel als brunch de heerlijke wentelteefjes en als lunch een lekkere boerenkool salade. En wat dacht je van een tempeh sate met rijst als diner. Loopt het water je ook in de mond en heb je zin in deze healthy meals, bestel dan bij Bertmans jouw delivery meal.

MR SALAD

In het lijstje van 5 gezonde mogelijkheden voor maaltijdbezorging mag Mr Salad niet ontbreken. Mr salad is meer dan alleen salade. Je kunt hier terecht voor het bestellen van een high tea, gezonde shakes/shots, diverse lekkernijen en lekkere hot bowls. Alles is homemade en ik kan het je echt aanraden om hier je gezonde maaltijd te bestellen. Klik hier voor de website van Mr. Salad.

Klik hier voor mijn recept waarmee je gezonde vegan bliss balls kunt maken.

Spread the love

4 Replies to “5 gezonde mogelijkheden voor maaltijdbezorging”

Comments are closed for this post.