Vegan chocolade banaan cake
juni 21, 2020
Vegan chocolade banaan cake
Eerder kon je hier op de website al het bericht lezen over de nieuwe chocolade repen van Little Love. Ik kreeg er via MissPublicity een aantal opgestuurd en ik ging hiermee aan de slag in de keuken. Het resultaat is een overheerlijke vegan chocolade banaan cake die jij nu ook eenvoudig kunt bakken.
Ingrediënten voor deze vegan cake:
1 banaan
50 gram Little Love pure chocolade
200 gram zelfrijzend bakmeel de Notenshop
100 gram BioToday kokosolie
100 gram sweet vanille suikervervanger Greensweet Stevia
200 mililiter amandelmelk
5 gram baking soda
Bereidingswijze vegan chocolade banaan cake:
Verwarm de oven voor op 175 graden. Prak de banaan tot een papje en doe deze in de beslagkom. Voeg dan ook de kokosolie en het zelfrijzend bakmeel en de baking soda toe. Mix dit door elkaar en voeg vervolgens ook de suikervervanger en amandelmelk toe. Mix dit tot een glad geheel en breek daarna de Little Love chocolade in kleine stukjes. Voeg de stukjes chocolade toe aan het beslag en meng dit door het beslag met een spatel. Je beslag is nu klaar en kan in een cakevorm. Zet de cakevorm 55 minuten in de oven op 175 graden check met een sateprikker of de cake gaar is en genieten maar!
Klik hier voor meer vegan berichten op deze site.