Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Tony’s Chocolonely lookalike-repen zijn weer te koop

Tony’s Chocolonely lookalike-repen zijn weer te koop. Deze sweet-solution chocoladerepen zijn terug van weg geweest. Daardoor is zowel de chocolade als de missie is sweet. Lees er meer over in dit artikel.

Chocolade met een verhaal

Begin 2021 lanceerde Tony’s Chocolonely de 4 limited edition chocolade repen. Hiermee hebben ze de chocolade industrie goed wakker weten te schudden. Slaafvrije chocolade is de missie en daarom zijn de 4 tijdelijke repen nu terug! De repen zijn voorlopig terug in het assortiment van Tony’s Chocolonely. Zo lang het nodig is zijn deze 4 smaken weer te koop. Door deze lookalike te kopen steun je de missie naar slaafvrije chocolade. Tony’s Chocolonely lookalike-repen zijn weer te koop

Dezelfde smaken, nieuwe wikkels

Kortom nog even alle smaken op een rij: melk wafelreepjes, melk caramel biscuit, melk hazelnoot rondjes en melk noga. Die laatste is eigenlijk al eerder opgenomen in de regenboog van Tony’s Chocolonely. De repen zijn wederom verdeeld in ongelijke blokjes. De binnenkant van de wikkels vertelt je meer over welke chocolade reep er gekopieerd is. Niet doorvertellen hé!?

Verkooppunten

Deze lookalike-repen van Tony’s zijn vanaf nu te koop bij onder andere: Marqt, Bijenkorf, WAAR!, Albert Heijn en de Wereldwinkel. Daarnaast beschikt Tony’s Chocolonely ook over een eigen webshop waar je items online kunt bestellen. Klik vervolgens hier voor de link naar deze webshop van Tony’s Chocolonely.

Over Tony’s Chocolonely

Tony’s Chocolonely is een fairtrade gecertificeerd impact bedrijf dat alle chocolade 100% slaafvrij wil maken. Daarmee bedoelen ze niet alleen hun eigen chocolade, maar alle chocolade wereldwijd. Tony’s Chocolonely is in 2005 opgericht door journalisten van het Nederlandse tv programma ”Keuringsdienst van Waarde”. Hier ontdekten ze dat de grootste chocoladefabrikanten ter wereld verkeerd chocolade inkochten. Zij kopen deze cacaobonen namelijk in bij slechte plantages die gebruik maken van kinderarbeid en moderne slavernij. Kortom: steun Tony’s Chocolonely: koop hun chocolade en geniet hier volop van. Op deze wijze kan je bijdragen aan (h)eerlijke chocolade in onze wereld.

Klik hier voor mijn vorige artikel over de nieuwe vegan reep van Tony’s Chocolonely.

Tony’s Chocolonely Melk Pennywafel

Spread the love