Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Overnachten in het luxe Rotterdam Marriott Hotel

Tegenover het centraal station ligt het Rotterdam Marriott hotel. Hier mag ik op uitnodiging een dine & stay arrangement reviewen. Lees meer over mijn overnachting in het luxe Rotterdam Marriott Hotel.

Ontvangst

Bij binnenkomst wordt ik vriendelijk ontvangen en ik kan meteen door om in te checken. Het inchecken verloopt zeer vlot en ik neem de lift naar de derde etage. Op de derde etage krijg ik kamer 311 een nacht tot mijn beschikking. Het is een junior suite met uitzicht op het Centraal Station van Rotterdam. Op de kamer staat een bureau, bankje en de kamer is voorzien van mooi daglicht. Er staat een mooi espresso apparaat op de kamer en op de badkamer staan lekkere zeepjes. Ik voel me helemaal welkom en geniet van het heerlijke verblijf met prachtig uitzicht op de levendige stad. Overnachten in het luxe Rotterdam Marriott Hotel: lees er meer over..

Dine & stay

Zoals ik eerder al aan heb gegeven maak ik gebruik van het dine & stay arrangement. Dit arrangement bestaat uit 1 overnachting met een drie gangen diner bij Pillars Bar & Kitchen. Het drie gangen diner is een verrassingsmenu dat is samengesteld door de chefkok. In mijn vorige artikel kan je hier een review over lezen. Klik hier voor een link naar deze review. Het arrangement leent zich perfect voor een relaxte staycation in Rotterdam.

Hotelkamer 311 Rotterdam Marriott Hotel

Nieuw arrangement met bubbels

Sindskort is er ook nog een andere optie qua arrangement. Dit is een luxueuze bubble brunch! Dit arrangement bevat een brunch voor 2 personen, een fles bubbels en een late checkout om 14.00 ’s middags in plaats van uitchecken om 11.00 uur in de ochtend. Dit arrangement kan je boeken nadat je je kamer hebt geselecteerd op de website. Klik dan bovenin op het tabje ‘deals & packages’. Dit weekend geef ik via Instagram 1x een bubble brunch weg aan een volger. Houdt mijn Instagram account in de gaten voor de winactie.

Weekendje Rotterdam

Overnachten in het luxe Rotterdam Marriott Hotel kan ik je zeker aanraden. Boek de kamer met uitzicht op het Centraal station en ga genieten van alles wat Rotterdam de komende tijd te bieden heeft. In de stad is er genoeg te zien en te doen. Wat je ook nog kan doen is een fiets huren bij het hotel, zo kan je er lekker op en Rotterdam ontdekken.

Klik hier voor mijn vorige artikel over een weekendje Scheveningen.

Bubble Brunch Rotterdam Marriott Hotel
Spread the love