Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Nieuwe vegan Tony’s Chocolonely nu te koop

Nieuwe vegan Tonyโ€™s Chocolonely nu te koop

Er komend steeds meer vegan producten op de markt. Ook Tony’s Chocolonely blijft volop in ontwikkeling en introduceert regelmatig nieuwe chocolade repen. Nu is er een nieuwe verrassende vegan reep ontwikkeld en jij kan deze nu kopen. De nieuwe vegan Tony’s Chocolonely is nu te koop! Lees er meer over in dit artikel..

Pure chocolade met frisse karamel

Karamel en chocolade zijn een goede combinatie. Helemaal als het gaat om een chocolade reep. Daarom heeft Tony’s Chocolonely een nieuwe vegan reep bedacht. En dat is niet zo maar een chocolade reep, maar eentje met een frisse twist. Deze reep is gemaakt van pure chocolade met stukjes karamel, chocolade koekjes รฉn een vleugje citroen. De nieuwe vegan reep van Tony’s Chocolonely is hiermee een koekje van eigen deeg.

Adios puur pecan kokos

Een nieuwe reep van Tony’s Chocolonely dus en daarmee komt er een einde aan de Tony’s Chocolonely reep puur pecan kokos. Als je geen fan bent van kokos, grijp dan nu je kans en proef deze vegan nieuwkomer!

Tjokvol traceerbare bonen

In de repen van Tony’s Chocolonely zitten maar liefst 129 traceerbare cacaobonen verwerkt. Zoals je misschien wel weet is het de missie van Tony’s Chocolonely om te gaan voor slaafvrije chocolade. Met elke hap Tony’s die jij eet draag jij je steentje bij aan deze missie van Tony’s Chocolonely.

Waar kan ik de reep kopen?

Nieuwe vegan Tony’s Chocolonely nu te koop! De reep is nu al verkrijgbaar via de online webshop van Tony’s Chocolonely of je kan de reep aanschaffen bij de Bijenkorf, de Wereldwinkel en een aantal andere cadeau winkels. Ook worden de meesten repen van Tony’s Chocolonely ook verkocht in de supermarkt. Ga jij de nieuwe reep van Tony’s Chocolonely binnenkort proeven?

Klik hier voor meer info over Tony’s Chocolonely.

Nieuwe vegan Tonyโ€™s Chocolonely nu te koop
Spread the love