Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Nieuw: The Body Shop Refill Stations

Voor mijn (gezichts) verzorging slaag ik altijd bij The Body Shop in de Koopgoot van Rotterdam. Super blij was ik vandaag dan ook toen ik hier op afspraak langs mocht gaan om nader kennis te maken. Ook hebben ze een primeur in Rotterdam. Nieuw: The Body Shop Refill Stations. Lees er meer over!

The Bodyshop Refill Stations

Tijdens deze kennismaking heb ik een korte rondleiding gekregen door The Body Shop Rotterdam. Normaliter haal ik hier altijd meteen wat ik nodig heb: verzorging uit de tea tree of aloรซ vera lijn. En af en toe van die heerlijk geurende body butters. Deze keer zijn we alle afdelingen/lijnen af gegaan en ik kreeg allemaal nieuwe producten te zien. Producten die ik anders meteen voorbij zou lopen. Super leuk zo’n korte rondleiding met uitleg.

To the point, want ik kom voor een samenwerking op Instagram waarvoor ik een filmpje maak over The Body Shop Refill Stations. Ik krijg het refill station te zien voorzien met uitleg van hoe dit in zijn werk gaat. Kort samengevat help je de planeet enorm door gebruik te maken van hervulbare flesjes. Deze kan je bij The Body Shop nu hervullen en ik mag zelf een keuze maken voor een product. Ik kies voor de tea tree handzeep, want handzeep heb je in corona tijd nooit genoeg in huis! De verkoopster vult het flesje voor je in de winkel en je flesje is binnen een klein minuutje gevuld.

The Body Shop Refill Station.

Je hebt keuze uit verschillende opties, niet alle producten zijn op dit moment hervulbaar. Naar mijn mening heb je aardig wat keuze uit hervulbare producten. Ook zijn ze bij The Body Shop volop in ontwikkeling, zo verdwijnen de single use verpakkingen. Deze maken plaats voor recycle verpakkingen, mooi om te zien!

Met een goedgevulde goodiebag naar huis

Tijdens dit bezoek aan de winkel mocht ik wat spulletjes uitzoeken. Ik heb gekozen voor een pink grapefruit body butter, tea tree handzeep, nicaraguan coffee mask, face mist en drops of youth. Ook heb ik nog wat testers mee gekregen en zelf kocht ik de tea tree olie, want deze is thuis bijna op. Ik ben met een goedgevulde canvas tas naar huis!

Klik hier voor het filmpje wat ik gemaakt heb voor de samenwerking.

Lees meer artikelen op de website via de homepage: www.rotterdamfood.nl.

The Body Shop – Clean up the planet

Spread the love