Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Snickers walnoten dadels

Gevulde dadels met pindapakaas en chocolade heb ik heel vaak voorbij zien komen online. Daarom besloot ik er mijn eigen variant van te maken met de dadels van Crisp en de nieuwste pindapasta van Bonne Maman.

Vers van de pers

Zelf bestel ik regelmatig boodschappen via Crisp. Alles is er kakalvers en ze hebben in de webshop net wat andere producten dan in de supermarkt om de hoek. In april en mei mocht ik in samenwerking met Crisp met een stopbudget mijn bestelling plaatsen. Ik bestel hier graag de Medjoul dadels uit Californië, diverse seizoensgebonden groenten & fruit én ik ben helemaal verslingerd aan de kefir roomyoghurt. Wil je nou ook eens ervaren hoe lekker de producten van Crisp zijn dan kan je via deze link 15 euro korting claimen op je eerste bestelling.

Dadels van Joolies besteld via Crisp

Er is meer nieuws, want Bonne Maman heeft twee pindapasta’s op de markt gebracht. Ik heb twee samples gekregen om eens te proberen en ik ben vooral fan van de pindapasta met stukjes noot. De pindapasta is anders dan 100% pindakaas. 100% pindakaas vind ik ook super lekker, maar de variant van Bonne Maman is steviger en smeuïger. Ideaal om mee te bakken, op crackers en in de yoghurt. Ik heb er een recept voor gevulde dadels mee gemaakt: snickers walnoten dadels.

Ingrediënten voor 20 gevulde dadels

20 medjoul dadels Joolies (gekregen van Crisp)

40 gr. Bonne Maman pindapasta met stukjes (gekregen via Kroon op het Werk)

20 halve walnoten

135 gr. pure chocolade

Bereidingswijze

  1. Ontpit de dadels en snijd deze in de lengte in. Vul de dadels met pindapasta en duw hier een stukje walnoot in.
  2. Smelt de pure chocolade au bain marie en dip de gevulde dadels hierin.
  3. Laat de dadels twee uurtjes afkoelen in de koelkast en geniet van deze snickers walnoten dadels.

Klik hier voor meer no bake recepten op de site.

Snickers walnoten dadels

Spread the love