Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Ontbijten bij Alpro’s breakfast club

Nieuw in Rotterdam: ontbijten bij Alpro’s breakfast club. Alpro heeft nu een tijdelijke pop-up breakfast bar in Rotterdam. Lees er snel meer over!

Voor mijn vakantie heb ik Alpro’s breakfast club aan de Hofbogen een bezoekje gebracht. Tot en met 15 oktober kan je hier middels een reservering terecht voor heerlijke plantaardige ontbijtjes, lekkere plantbased koffies en ze verkopen hier diverse duurzame producten. Op uitnodiging van Alpro heb ik een aantal items van de menukaart mogen proeven.

De ochtend begin ik uiteraard met een lekkere havermelk cappuccino. Daarna heb ik de American Hotcakes besteld, dit zijn overheerlijke plantaardige pannenkoekjes met siroop en speck van de Vegetarische Slager. Ik had zin in een koud drankje en bestelde een koude Alpro chocolademelk, deze is echt super lekker. Daarnaast had ik een lekkere plak Alpro cake besteld met blauwe bessen, deze nam ik mee to go en heb ik ’s avonds lekker thuis opgegeten.

Vol is vol

Wees er snel bij, want Apro’s breakfast club The Next Morning is nog maar geopend tot en met 15 oktober. Reserveer snel je tafeltje via de website zodat je nog verzekerd bent van een heerlijk ontbijtje. Je krijgt hier geen spijt van!

Adres: Raampoortstraat 16, Rotterdam (nabij de Hofbogen).

Klik hier voor meer artikelen op de website.

Ontbijten bij Alpro’s breakfast club
Spread the love