Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

No bake kruidnoten fudge

Het heerlijke avondje komt er bijna aan! De hoogste tijd om de choco kruidnoten er weer eens bij te pakken. Ik maakte er een heerlijke no bake kruidnoten fudge mee. Check het recept in mijn nieuwste artikel!

Fudge, je kunt er niet om heen en ik vind het zo leuk om er allerlei varianten mee te maken. Tijdens de november en december maand mag een choco kruidnoten fudge natuurlijk niet ontbreken. Het recept is heel makkelijk te maken en no bake waardig!

Ingrediënten voor circa 15 stuks

397 gecondenseerde melk

190 gram witte chocolade

190 gram melk chocolade

vulling: 120 gram fairtrade chocolade kruidnoten

Topping: handje chocolade kruidnoten en naturel kruidnoten

Bereidingswijze

  1. Smelt de melk chocolade en witte chocolade au bain marie (apart van elkaar).
  2. Meng de gesmolten chocolade met de gecondenseerde melk. Je hebt nu dus een bakje met witte chocolade en een bakje met melk chocolade.
  3. Pak een brownie bakvorm, bekleed deze met bakpapier en breng eerst een laag melk chocolade aan. Verdeel de 120 gram kruidnoten hierover, dit is de vulling.
  4. Breng de witte chocolade laag fudge aan en top af met de overige kruidnoten.
  5. Laat de fudge verharden in de koelkast gedurende 2 tot 3 uur en snijd de fudge vervolgens in circa 15 blokjes.
  6. Geniet van deze heerlijke Sinterklaas treat!

Meer recepten op Rotterdamfood

No bake kruidnoten fudge
Spread the love