Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Nieuw menu bij Bertmans Rotterdam

Met het seizoen mee eten, dat kun je wel over laten aan Bertmans. Nieuw menu bij Bertmans Rotterdam en ik ben hier gaan brunchen. Lees er snel meer over!

Bertmans in Rotterdam is by far mijn favoriete restaurant in de stad. Je eet er met het seizoen mee, er staan altijd genoeg vegetarische gerechten op de kaart en je kunt er ook gerechtjes mixen en delen. Ik vind het voor de hele dag door ideaal en je hebt hier ook nog eens zalige havermelk cappuccino’s. Je snapt wel dat ik hier vaak te vinden ben.

Sinds enkele weken is de nieuwe menukaart in gegaan. Je kunt er altijd vanuit gaan dat Bertmans werkt met de beste seizoensgebonden producten. De nieuwe menukaart staat dan ook in het teken van het najaar zo staan er o.a. gerechten op de kaart met: kaneel, peer, pompoen, boerenkool, spruitjes en portobello.

Ga je hier binnenkort dineren dan kan ik je de zwarte bonen walnoot kroketjes van harte aanbevelen. De gefrituurde bloemkool en en portobello burger zijn trouwens ook echt heerlijk. Zelf ben ik laatst gaan brunchen bij Bertmans. Ik begin er standaard met een havermelk cappuccino en een (mild) gember shotje. Het pure gember shotje heb ik ook wel eens geprobeerd, maar deze is me echt wat te sterk.

Van de nieuwe menukaart heb ik de toast met geroosterde pompoen, fetacrème, witlof, sla, chilipeper en pompoenpitten gegeten. De foto daarvan kan je terugvinden onder dit artikel. Ga jij binnenkort een hapje eten bij Bertmans in Rotterdam? Je kan de vestiging vinden nabij Schouwburgplein.

Klik hier voor meer restaurant reviews.

Nieuw menu bij Bertmans Rotterdam
Spread the love