Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Lunch nu met vegan caprese rijstwafels

Lunch nu met vegan caprese rijstwafels. Easy recepten, wat hou ik ervan! In een handomdraai maak jij nu deze overheerlijke vegan caprese rijstwafels.

Bulkverpakkingen zijn duurzaam

Een keer per maand bestel ik producten via de webshop van KoRo. Hier kan je terecht voor al je superfoods in bulkverpakkingen. Met kortingscode ‘Marisa5’ ontvang je dan ook een leuke korting op je bestelling. Voor dit recept gebruik ik de vegan pesto en rijstwafels van KoRo. Nog wat persoonlijke favorietjes uit de webshop zijn verder: glutenvrije lasagnebladeren, vegan chocoladedruppels, ruby chocoladedruppels, een kilozak walnoten en de pindakaas.

Gebalanceerde voeding

Intuïtief eten wil zeggen dat je eet op gevoel. Ik leg mezelf geen restricties op en doe niet aan de lijn. Wel zorg ik ervoor dat ik mijn maaltijden afwissel. En als ik een keer ongezond diner dan zorg ik voor een lichtere lunch of avond snack. Genoeg groenten binnen krijgen is tegenwoordig ook niet moeilijk! Denk aan een lekkere smoothiebowl, wraps met veggies en komkommer & tomaat als topping. These days top ik regelmatig mijn broodje of rijstwafel af met rucola en komkommer. Lekker fris ook tijdens warmere dagen. Lunch nu met vegan caprese rijstwafels.

Ingrediënten voor 1 persoon

3 rijstwafels bijvoorbeeld deze van KoRo

1 lente ui

2 kleine tomaten

vegan creamcheese (bijvoorbeeld Violife)

3 t.l. groene vegan pesto van KoRo

Bereidingswijze

  1. Besmeer de drie rijstwafels met een dikke laag vegan creamcheese.
  2. Snijd de tomaten in plakjes en beleg de caprese rijstwafels met 3 plakjes per rijstwafel.
  3. Snijd dan ook de lente ui in ringetjes. Beleg de vegan caprese rijstwafels ermee.
  4. Top als laatste de rijstwafels af met de groene vegan pesto.
  5. Geniet van de lunch of het tussendoortje!

Klik hier voor meer vegan recepten op de website.

Lunch nu met vegan caprese rijstwafels

Spread the love