Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Gratis Mymuesli Christmas Choc

Gratis Mymuesli Christmas Choc
Christmas is coming… Daarom een te leuke actie van Mymuesli: gratis Mymuesli Christmas Choc bij besteding van een tientje. Deze heerlijke veganistische Christmas Choc bestel je eenvoudig via de links in dit artikel. Ben jij ook zo’n fan van de Mymuesli special editions, lees dan snel verder!
Mymuesli ontbijt feestjes

Zoals de meeste van jullie wel weten houd ik ontzettend van ontbijtbowls. Ontbijtjes met muesli en granola, daar maak ik ontbijtfeestjes mee! In deze tijd van het jaar met de Mymuesli Christmas Choc. Dit is een tijdelijke Christmas muesli met chocolade die ook nog eens veganistisch is én lekker smaakt! Daarbij is de verpakking natuurlijk ook heel Christmas proof en daardoor ook leuk om cadeau te doen.

Samenstelling Christmas Choc muesli

De muesli bevat onder andere: crunchy cacao-quinoa met cashewnoten, pure chocoladevlokken en geroosterde hazelnoten. Een echt (kerst) feestje als je het mij vraagt. Ik ben enorm fan en vind dit ook weer een zalige en kerstwaardige muesli. Bestel ‘m snel via deze link. Op = op.

Klik hier voor meer vegan gerelateerde berichten en mijn eerdere bericht over de Mymuesli adventskalender (helaas uitverkocht momenteel). Liever zelf aan de slag in de keuken, klik dan hier voor lekkere recepten.

Spread the love