Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Adventskalenders van Mymuesli: heerlijk aftellen tot de kerstdagen

Happiness in a bowl

Mensen die mij al langer volgen weten dat je me wakker kunt maken voor de lekkerste muesli’s en granola’s. Van Mymuesli ben ik inmiddels alweer een tijdje groot fan! Via de website van Mymuesli kan je nu super leuke advenstkalenders bestellen in 4 varianten. Hiermee kan je heerlijk aftellen tot aan de kerstdagen.

4 Unieke adventskalenders

De adventskalenders zijn er in 4 verschillende uitvoeringen: deluxe, premium, muesli en porridge. Er zit nu zelfs nog een leuke korting op van wel 11 tot 35 euro! Als je de kalender voor 26 november besteld dan heb je de adventskalender tijdig (voor 1 december) in huis. Ook erg leuk om cadeau te geven natuurlijk.

Lees hier mijn artikel over paas muesli.

Spread the love

2 Replies to “Adventskalenders van Mymuesli: heerlijk aftellen tot de kerstdagen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *