Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Bestel nu de lekkerste sushi!

Maak er thuis een feestje van!

De horeca blijft nog wel even dicht voor een bezoekje. We missen het allemaal ontzettend, maar het is niet anders. Kijken naar wat wel kan en er thuis een (gepast) feestje van maken. Dat is wat er momenteel wel nog kan. Gelukkig is er Thuisbezorgd waar je eten kunt bestellen. Nog beter is het voor de locals wanneer je rechtstreeks bij hen besteld. Met behulp van dit overzicht bestel jij de lekkerste sushi! Zo hoef je ook je sushi avond niet te missen.

Kyatcha – vegan sushi mogelijk

Wanneer ik echt goede sushi wil bestellen dan bestel ik mijn sushi bij Kyatcha. De prijzen liggen hier wat hoger dan bij de andere gemiddelde sushi zaak, maar dan heb je ook echt wat! Qua smaak kwalitatief goede sushi en de rolls zijn mooi opgemaakt met bloemetjes en al. Klik hier om te bestellen via Kyatcha.

Fugu – vegetarische sushi mogelijk

Vorige jaren ging ik altijd graag naar Fugu. Toendertijd gelegen in het Westelijk Handelsterrein en inmiddels verhuisd naar Scheepstimmermanslaan. Het leuke vond ik hier dat je leuke, speciale gerechtjes kunt bestellen. In vergelijking met andere sushi restaurants wat traditioneler en uniek. De hele beleving in het restaurant is echt de moeite waard om een bezoek te brengen wanneer dit weer kan. Het restaurant is geen all you can eat concept en je mag er lekker lang tafelen. Klik hier voor het bestellen bij Fugu.

Mood – vegan sushi mogelijk

Een aantal jaar geleden ben ik voor het eerst gaan dineren bij Mood Eindhoven Strijp-S. Dit was zo’n geweldige ervaring, niet kort daarna opende Mood Rotterdam en organiseerde ik hier een gezellig food event. Typisch Mood is de sushiboot waarbij je een diversiteit aan sushirolls geserveerd krijgt op een sushiboot. Mijn persoonlijke favoriet zijn de vegan sushirolls: met groene asperge, avocado en cashew. Bestel hier je sushi bij Mood.

Sushipoint – vegetarische sushi mogelijk

Lekkere en toegankelijke sushi ideaal om te bestellen met het hele gezin. Zo zou ik Sushipoint willen omschrijven. Ik heb in 2020 twee keer samengewerkt met Sushipoint: ze leverden goede sushi en dat duurde nooit lang. Sushipoint heeft ook een uitgebreide kaart voor vegetarische sushi, dit is ook iets wat mij erg aanspreekt. Vaak hebben sushi restaurants maar een enkele optie en hier kan je als vegetariër echt een (ruime) keuze maken. Klik hier om sushi te bestellen via Sushipoint.

Mori Sushi Bar – vegetarische sushi mogelijk

Heel eerlijk -> ik heb hier nog nooit besteld….. Deze staat nog op mijn lijstje, maar ik heb al een tijdje via Instagram regelmatig contact met hen omdat het ook liefhebbers zijn van katten. En ik hoor positieve verhalen over de sushi bar. Neem eens een kijkje op de website van Mori Sushi Bar en klik hier voor Mori Sushi Bar op Thuisbezorgd.

Toe aan een lekkere gezonde maaltijd!? Klik dan hier voor mijn tips voor gezonde maaltijd bezorging.

Spread the love

One Reply to “Bestel nu de lekkerste sushi!”

Comments are closed for this post.