Bereidt nu deze gevulde portobello
november 24, 2020
Bereidt nu deze gevulde portobello
Portobello gevuld met geitenkaas is een van mijn favorieten tijdens de kerstdagen. Het is lekker als voorgerecht en als echt smaakmaker op een heerlijk hoofdgerecht. Ook vinden de meeste mensen geitenkaas wel lekker, vandaar dat het een toegankelijk gerecht voor iedereen.
Ik heb nu een vegetarisch hoofdgerecht ontwikkeld van couscous met geitenkaas portobello erop. Zo is een vegetarisch kerstdiner nu ook voor jou een feestje. Daarnaast is dit gerecht ook heel eenvoudig en snel te bereiden. Dit gerecht heb je binnen 30 minuten bereidt en je speelt hiermee op safe. Er kan weinig fout gaan en de meeste mensen houden van geitenkaas en portobello.
Ingrediënten voor 2 personen
150 gram Smaakt parelcouscous
60 gram geitenkaas (rol)
2 grote portobello’s
1 courgette
2 handjes Bettine salade bolletjes geitenkaas naturel
een handje pijnboompitjes
een paar takjes rozemarijn
Bereidt nu deze gevulde portobello
- Snijd de courgette in blokjes.
- Kook water in een pan en en kook hier de parelcouscous ongeveer 15 minuten in. Controleer zelf of de parelcouscous gaar is.
- Verwarm de oven voor op 180 graden en vul de portobello met geitenkaas. Bak de gevulde portobello 15 minuten op 180 graden.
- Bak dan de courgette in een koekenpan met olijfolie.
- Giet de parelcouscous af en voeg deze toe aan de koekenpan met courgette. Roer de couscous goed door de courgette en voeg dan ook twee handjes geitenkaas toe.
- Schep de couscous met courgette en geitenkaas op het borden en haal de gevulde portobello’s uit de oven. Leg de portobello’s op de borden en top af met pijnboompitjes en een beetje rozemarijn.
- Geniet ervan!
Klik hier voor meer artikelen over de feestdagen.
[…] hier voor mijn recept voor parelcouscous met gevulde […]
[…] Leuk dat je hier bent, want ik heb twee nieuwe vegetarische hoofdgerechten op de website gezet. Met dit recept maak je lekkere parelcouscous met gevulde portobello. Ook heb ik een recept online gezet […]