Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Viteezy: jouw dagelijkse vitaminen

Nieuw: met behulp van Viteezy kom jij aan jouw dagelijkse vitaminen!

Via Instagram kwam ik in contact met Viteezy. Ik kreeg de vraag of ik geïnteresseerd was in een vrijblijvend pakketje met vitamine supplementen. Dit kwam eerlijk gezegd erg goed van pas: dit najaar voel ik me wat vermoeid en ik dacht er al een tijdje over om bloed te laten prikken en ervoor vitaminen bij te slikken.

Welke vitaminen moet je dan gaan slikken?

Zelf zie ik door de bomen vaak het bos niet meer. Thuis heb ik allerlei potjes met vitaminen en op een gegeven moment slikte ik dan maar niks meer. Ik kan soms zo blokkeren als ik door mijn perfectionisme niet weet wat nu de beste optie is…. Viteezy heeft daar een super handige tool voor: de online quiz: doormiddel van een kleine vragenlijst krijg je jouw dagelijkse aanbeveling voor vitamine supplementen. Klik hier voor de vragenlijst.

Mijn persoonlijke aandachtspunten

Mijn persoonlijke dagelijks aanbevolen vitamines zijn: ijzer (al van kinds af aan een ernstig tekort aan), vitamine B12, magnesium, kurkuma, omega3vegan, vitamineC, vitamineD. Ook had ik daarbij zelf aangegeven de focus te leggen op: vitamine inname, stressvermindering en huidverzorging. Eerlijk gezegd allemaal wel gerelateerd aan deze najaars lockdown, het missen van sociale contacten en buitenlucht.

Dagelijkse persoonlijke vitaminen slikken

Inmiddels zit ik op dag drie en slik ik trouw mijn dagelijkse vitamine supplementen. De eerste keer dacht ik alles wel in een keer door te slikken (iedere dag bestaat uit twee kleine zakjes met in totaal 6 tabletjes), maar dat bleek niet helemaal haalbaar. Ik slik de supplementen nu in twee keer aan het einde van de dag.

Eindconclusie

De definitieve eindconclusie volgt later, maar tot nu toe ben ik super tevreden. De verpakking staat midden in de woonkamer waardoor ik ze trouw dagelijks neem en ik vind het goed te doen. Zelf heb ik ook het idee dat ik meer energie heb, maar dit is na enkele dagen lastig vast te stellen. Na een maand kom ik terug op de effecten die ik hiervan bemerk.

Lees hier meer berichten over reviews/producten.

Spread the love