Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Unieke samenwerking NHOW en ONEFIT

Unieke samenwerking NHOW en ONEFIT

De Nederlandse nhow hotels, onderdeel van het lifestylemerk van NH Hotel Group, zijn een samenwerking gestart met sportplatform OneFit. Vanaf 7 juli kunnen er in nhow Rotterdam door OneFit members diverse sportlessen gevolgd worden, waaronder yoga en Pilates lessen. Bij nhow Amsterdam RAI zullen de lessen binnenkort starten.

Start het sportseizoen op unieke locaties

Het moment is daar: de sportscholen zijn weer open! Ook OneFit members kunnen hun membership weer gebruiken. Volg nu workouts in en rondom o.a. Rotterdam en Amsterdam. Jullie hebben nu dubbel geluk, want vanaf 7 juli kunnen we sporten op een hele bijzondere locatie: nhow Rotterdam. Binnenkort zal dit ook mogelijk zijn bij het pas geopende nhow Amsterdam RAI. De hotels stellen een aantal van hun meest unieke zalen beschikbaar om verschillende lessen van OneFit te faciliteren.

Beide hotels zijn zowel van binnen als van buiten iconisch te noemen en bieden een verrassende sportervaring. Een inspirerende yogales met uitzicht over de Erasmusbrug of juist keihard trainen terwijl je vanaf de 23e verdieping heel Amsterdam kunt zien: uniek in beide steden. “Ons hotel staat onder meer bekend om het adembenemende uitzicht. Om dit aan te bieden als locatie voor sporters is geweldig: wat werkt er nu motiverender dan de zonsopgang over Rotterdam als uitzicht tijdens je workout?” aldus Txema Ripa, General Manager van nhow Rotterdam.

Unieke samenwerking NHOW en ONEFIT

De samenwerking tussen OneFit en nhow klopt helemaal: beide merken bieden unieke ervaringen aan gasten en members. OneFit biedt multi-studio abonnementen, die members de mogelijkheid geven om verschillende sporten op diverse locaties in hun eigen stad uit te proberen. Alles draait om flexibiliteit, ontdekken en ontmoeten. nhow hotels inspireren, zijn altijd in beweging en passen zich als een kameleon aan aan de stad waar ze zich bevinden: een visie waar het OneFit platform perfect bij aansluit. Zowel nhow Rotterdam als nhow Amsterdam RAI zijn centrale, verrassende ontmoetingsplekken. Niet alleen voor toeristen en zakenreizigers, maar ook voor locals. Door deze samenwerking wordt dit alleen nog maar versterkt. Herman Spatt, General Manager van nhow Amsterdam RAI, legt uit: “Bij nhow vinden wij dat een hotel een bruisende hotspot moet zijn in een stad: een mix van mensen, ideeën, kunst, gastronomie en culturele avonturen. Hierbij is het fungeren als zowel een ontmoetingsplek alsook een sportlocatie de perfecte match.”

Vanaf 7 juli te boeken voor members in Rotterdam via de app met locatie; nhow Amsterdam RAI volgt binnenkort.

nhow Rotterdam

In het hotel word je omringd door urban art, architecture en design. Het hotel biedt een adembenemend uitzicht over de stad Rotterdam.

Adres: Wilhelminakade 1373072 AP Rotterdam https://www.nhow-hotels.com/nl/nhow-rotterdam/

nhow Amsterdam RAI

Een plek waar alles samen komt. Het is een iconisch gebouw, dat naar verschillende richtingen van de stad Amsterdam wijst.

nhow Amsterdam RAI Europaboulevard 2b

1078 RV Amsterdam

https://www.nhow-hotels.com/nl/nhow-amsterdam-rai/

Klik hier voor meer berichten in de categorie gezondheid.

Spread the love

One Reply to “Unieke samenwerking NHOW en ONEFIT”

Comments are closed for this post.