Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Uitgebreid brunchen bij Savor&Nosh

Midden in het centrum uitgebreid brunchen dit kan bij Savor&Nosh. Bij deze nieuwe hotspot in hartje Rotterdam moet je echt eens bezoeken. Lees meer over mijn uitgebreide brunch!

Westwagenstraat vernieuwd

De afgelopen maanden is de Westwagenstraat flink vernieuwd. Dudok Patisserie is verhuisd naar de Meent en er is aardig wat nieuwbouw bij gekomen. In een van deze mooie nieuwbouwpanden kan je het gloednieuwe Savor&Nosh een bezoekje gaan brengen. Aan Westwagenstraat nummer 66 kan je nu terecht op ieder moment van de dag voor een drankje, ontbijt, lunch en diner. Er staat zo veel lekkers op de menukaart en bij binnenkomst kan je niet heen om de rijkgevulde vitrine met verschillende soorten gebak. Denk aan passievrucht gebakjes, chocolade croissants en tiramisu gebakjes. Ik moest er meteen van watertanden bij mijn eerste bezoek aan Savor&Nosh, dus wat wil een mens nog meer!?

Voordelig brunchen bij Savor&Nosh

Op zondagochtend zochten we spontaan naar een leuke plek waar we uitgebreid kunnen brunchen. Als gewoontedier ben ik gewend om vaak voor de bekende plekken te gaan. Als het ergens goed is waarom dan veranderen…. Ik besloot toch te gaan voor avontuur en ik heb hier geen moment spijt van gehad. 😉

Via Instagram volgde ik Savor&Nosh al en ik liep er afgelopen week toevallig langs. Het trok echt mijn aandacht omdat het een ‘nieuw stukje’ Rotterdam is en omdat de menukaart er online aantrekkelijk uit ziet met allerlei gerechtjes to share inclusief borrel- en ontbijt platters.

Op zondagochtend zijn we, zonder reservering, langs gegaan en er was nog plek! Dit was mijn Lucky day, want oh my…. ik heb genoten. Samen met mijn partner hebben we de brunch platter besteld. Deze kost 17,50 pp en dat is het dubbel en dwars waard. Je krijgt ieder een koffietje/theetje en verse juice, dit is vaak al vrij prijzig in horeca zaken, en daarnaast heel veel gerechtjes van de ontbijtkaart. Vooral de verse croissantjes met kaas en de appel die pancakes vielen bij mij erg in de smaak.

Het voelt als een luxe ontbijt dat je vaak in hotels krijgt. Ik heb hier onwijs van kunnen genieten en ben van plan om snel nog eens langs te gaan. Momenteel zijn er ook diverse openingsacties, ik raad je aan om de Instagram pagina van Savor&Nosh goed in de gaten te houden. Het is echt een bezoekje waard!

Klik hier voor meer restaurant nieuws op de website van Rotterdamfood.

Uitgebreid brunchen bij Savor&Nosh
Spread the love