Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Kookboeken: ideaal als kerstcadeau!

Drie mooie nieuwe kookboeken: ideaal als kerstcadeau!

De afgelopen periode heb ik drie prachtige kookboeken gekregen. Alledrie zijn het kookboeken die ik anders zeker op mijn verlanglijstje had gezet voor de feestdagen. Met kerst geef ik graag cadeautjes aan de mensen om mij heen. Helaas zit er dit jaar geen groot feest in, dus stuur ik mijn kerstcadeau’s per post. Alledrie de kook/bak boeken kan je online bestellen en dus per post laten bezorgen.

Heel Holland bakt thuis – Anouk Glaudemans

Mensen die mij ook volgen via Instagram weten dat ik dit jaar enorm aan het bakken ben geslagen. Regelmatig zie je allerlei lekkers voorbij komen op mijn Insta stories. Super blij ben ik daarom met dit mooie bakboek van Anouk bakt door! Anouk won Heel Holland bakt 2019/2020 en haar prachtige boek met bakrecepten is sinds 17 november te koop. Vers van de pers, dus waarschijnlijk maak je wel indruk met dit kerstcadeau! Via de website van Anouk kan je ook een gesigneerd exemplaar bestellen. Klik hier voor de link naar haar website.

Zero Waste – Jeroen de Pauw

Via Planet PR kreeg ik het Zero Waste kookboek van Jeroen de Pauw. Duurzaamheid en zero waste gaan een steeds grotere rol innemen in onze maatschappij. In dit boek staan lekkere recepten zonder verspilling, hiermee heb je een duurzaam kerstcadeau te pakken! Ga terug naar de basis en breng daardoor meer variatie aan in je dagelijkse maaltijden. Een leuk interactief extraatje zijn de filmpjes die je kunt bekijken doormiddel van het installeren van een gratis app. Bestel het Zero Waste boek via de website van de uitgeverij of via Bol.com.

Charlie’s Kitchen – Charlotte de Jong

Charlotte en ik volgen elkaar al een tijd via Instagram. Ze vroeg of ik haar nieuwste kookboek wilde ontvangen met daarin 70 makkelijke recepten voor meer energie en balans. Ik heb hier een winactie mee gedaan en heb zelf o.a. haar appeltaart ontbijtje bereid. Klik hier voor mijn Instagram post erover. De recepten zijn gemakkelijk, gezond en inspirerend. Dit boek is voor een breed publiek toegankelijk, dus met dit kerstcadeau scoor je altijd punten! Klik hier om het boek te bestellen via Bol.com.

Klik hier voor meer recepten op de website van Rotterdamfood.

Spread the love