Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Pizza rolls met cheddar

Een makkelijke cheesy snack voor op de borrelplank, eenvoudig en snel te bereiden: maak nu pizza rolls met cheddar!

Wintertijd

De donkere dagen zijn weer aangebroken en met de feestdagen in aantocht is er niets heerlijker dan thuis snacken en Netflixen. Wil je toch even snel een verse snack bereiden voor op de borrelplank maak dan deze pizza rolls met cheddar!

Kaas, kaas, kaas

Deze lekkere kaas snack mag niet ontbreken tijdens de kerstdagen of tijdens oudjaarsavond. Lekker voor erbij en binnen 20 minuten rollen ze vers uit jouw oven! Combineer ze met een mooie borrelplank of neem een pizza roll lekker als tussendoortje zo einde middag. Ik hou van kaas en met deze kleine snacks heb je toch even een cheesy bite zonder dat je een hele pizza eet.

Ingrediënten voor circa 16 pizza rolls

230 gram bladerdeeg (rol)

140 gram tomaten puree

150 gram cheddar

een theelepel oregano

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Roll het bladerdeeg uit, prik op enkele plekken gaatjes met een vork.
  3. Verdeel de tomatenpuree over het bladerdeeg.
  4. Strooi de cheddar erover.
  5. Voeg de oregano toe en snijd het bladerdeeg in circa 16 reepjes.
  6. Rol de reepjes op en leg ze op een bakplaat (met bakpapier).
  7. Bak de pizzarolls 15 minuten op 200 graden en laat ze kort afkoelen.

Meer tips voor de feestdagen.

Pizza rolls met cheddar
Spread the love