Rotterdam.food blog

Recepten en Food fotografie

Packback bowls nu verkrijgbaar bij Jackbean

Support your Locals

De horeca is dicht en we halen en bestellen momenteel meer dan ooit bij locals om hen te supporten, maar ook om het thuis gezellig te maken. Zelf bestel ik regelmatig lekker lokaal een maaltijd of haal ik af. Mijn favorietjes op dit gebied zijn JackBean en The Harvest, wat dit betreft is het toch zalig om in Rotterdam te wonen. Er zijn hier in de stad enorm veel takeaway/bestel mogelijkheden. Packback bowls nu verkrijgbaar bij Jackbean. Mooie duurzame herbruikbare kommen geschikt voor takeaway.

Gezonde voeding

Mensen die mijn artikelen en Instagram posts volgen weten dat ik hou van gezond en vegetarisch eten, natuurlijk met hier en daar een treat.. Met o.a. Jackbean, The Harvest en SLA hebben we ook mooie healthy bezorg en take away opties.

Op zoek naar alternatieven voor single use plastic

Helaas wordt er bij take away en delivery opties veel gebruik gemaakt van plastic verpakkingen. Een aantal maaltijdbezorgers stapt over op karton, maar in de praktijk vind ik dit niet ideaal. Eten koelt sneller af en bepaalde gerechten (zoals patat) worden slap.

Packback bowls nu verkrijgbaar bij Jackbean

There it is, een mooie oplossing naar mijn mening! De Packback: een sustainable bowl van Mepal die je koopt/meeneemt naar Jackbean en The Harvest of tegen een toeslag online besteld en laat vullen met heerlijk eten. Ik mocht er een proberen met de heerlijke Jackbean spicy pasta arrabiata. Normaliter neem ik altijd de mac & cheese bij Jackbean, dit is echt een aanrader. Door omstandigheden moest ik uit mijn comfortzone en ging ik voor de spicy pasta arrabiata, ik had hier geen moment spijt van!

Lees hier meer berichten over vegan food.

Spread the love

One Reply to “Packback bowls nu verkrijgbaar bij Jackbean”

Comments are closed for this post.