Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Nieuw in Rotterdam: Ted’s Place!

Nieuw in Rotterdam: Ted’s Place! All day brunch lovers opgelet, want Ted’s Place Rotterdam is vanaf vandaag geopend. Ik heb hier laatst uitgebreid mogen brunchen en in dit artikel lees je er meer over.

Ted’s Place Rotterdam

De nieuwste locatie van Ted’s Place is vanaf vandaag geopend in Rotterdam. De zesde locatie van Ted’s Place ligt op 5 minuten afstand van het centraal station. Deze locatie heeft een heerlijk dakterras en je herkent de plek van de voormalige bistro’ Op Het Dak’. Kortom een geweldig plekje om je all day brunch in te luiden in het weekend of gewoon door de weeks omdat het kan!

Voor het platform Rotterdamfood ben ik op uitnodiging gaan rondkijken en gaan voorproeven. Eerder ben ik al eens bij Ted’s Place geweest in Den Haag en Utrecht. Ik was toen al erg enthousiast en ik heb lang gehoopt dat Ted’s Place ook naar Rotterdam zou komen. Nu is het dan zo ver en deze locatie is echt het wachten waard!

All Day Brunch concept

Wie zegt dat een croissantje of pancakes alleen in de ochtend kan!? Op steeds meer plekken zie je een all day breakfast menukaart, ik ben van mening dat Ted’s Place dit heeft uitgevonden. Al jaren geleden, want Ted’s Place is al jaren actief met dit concept. Ik hou echt van ontbijtjes en ik neem ze ook graag in de middag. Bij Ted’s Place kan je ontbijten, lunchen, brunchen, en borrelen. Eet je later in de middag, neem er dan wat zalige wafelfrietjes bij!

Kiezen van de menukaart

Samen met Laure ben ik vorige week gaan brunchen. We nemen de menukaart uitgebreid door en krijgen last van keuzestress, alles lijkt ons zo lekker! We bestellen alvast een smoothie, sapje en cappuccino met havermelk. De drankjes worden super snel geserveerd.

Verse jus d’orange & cappuccino met havermelk

Nu nog een keuze maken van het brunch menu. Gelukkig is de serveerster zo vriendelijk om ons te voorzien van tips. De Reeses pancakes klinken ons al muziek in de oren.. We hebben een keuze gemaakt en bestellen de Ted’s Place French toast, egg’s florentine en Oreo pancakes om te delen. We krijgen de brunch vrij rap geserveerd en na het maken van de foto’s vallen we aan. Ooooh, dit is echt ge-wel-dig lekker! We genieten van de heerlijke brunch met het mooie uitzicht op het dak van het Schieblok gebouw. Laure eet de French toast en ik de egg’s florentine op een croissant. De croissant kwam voor mij als een verrassing, want ik heb er overheen gekeken bij het bestuderen van de menukaart. Het valt me niet tegen, de croissant is juist een lekkere toevoeging.

Als ‘dessert’ delen we de pancakes met stukjes oreo en banaan. Dit is een geslaagd toetje en we nemen er nog een lekker drankje bij. Ik kan je Ted’s Place Rotterdam zeker aanraden, maar dat wist ik al wel!

Lees hier meer over het onderwerp horeca.

Genieten van de all day brunch met geweldig uitzicht bij Ted’s Place Rotterdam.

Spread the love