Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Nieuw in Rotterdam: BrewDog

Onlangs is BrewDog geopend aan de Witte de Withstraat. je kunt er heerlijk eten, gezellig samen bordspellen spelen en uitgaan in het weekend. Wij mochten de sfeer alvast voorproeven en in deze blog vertel ik je meer over deze nieuwe hotspot.

BrewDog Witte de Withstraat is nu geopend in het centrum van Rotterdam. Bij BrewDog kun je terecht om een heerlijke avond te beleven met vrienden. Bij binnenkomst valt meteen op dat de ruimte erg cozy is ingericht. Je krijgt hier echt een huiskamer gevoel bij. In de hoekjes kun je ruimtes met banken vinden, wat heel chill is voor een avondje met vrienden. Overal om je heen zijn diverse spelletjes te vinden: denk aan bordspellen, flipperkasten en bijvoorbeeld een sjoelbak. Daarnaast heeft BrewDog een uitgebreide kaart met drankjes, veel bieren van de tap en er is een ruime keuze wat betreft food.

Lambic Rodenbach-fruitage met vegan bitterballen

Epic eten en drinken

De helft van het food menu is gewijd aan veganistische en vegetarische gerechten. Het biermenu bevat uitsluitend vegan keuzes waarbij alle smaken aan bod komen. Voor de kleintjes is er een speciaal kindermenu: Hoppy Meals. Op zondag is er leuke actie voor de kids: wanneer een volwassene een hoofdmaaltijd bestelt krijgen de kids 50% korting op hun koppige kindermaaltijd! Ben je benieuwd wat ik heb gegeten bij BrewDog lees dan snel verder en begin maar vast te watertanden. 😉

De pizza’s van BrewDog zijn geweldig!

Bij BrewDog staan er kleine en grote gerechten op de kaart en je kunt natuurlijk ook gerechtjes samen delen. Wij bestellen de geitenkaas pizza met pijnboompitjes, rode ui, rucola en mozzarella. De pizzabodems zijn echt heel krokant en de pizza smaakt super!

Plant burger met bijgerecht

Als hoofdgerecht bestelde ik de plant-powered patriot. Dit is een veganistische burger op een rood broodje met kaas en bacon. De burger is erg rijkelijk belegd en zo groot dat je deze amper een goede hap kunt nemen… De burger smaakt goed en deze is te combineren in een deal met een of twee bijgerechten. Ik heb als bijgerecht de Mac & cheese gekozen, voor mij een heerlijke cessie combinatie!

Een nieuwe huiskamer in de stad

Voor mij voelt BrewDog als een nieuwe cozy huiskamer waar je ieder moment van de dag naartoe kunt om lekker te chillen of om een hapje te eten. BrewDog is dagelijks geopend vanaf 12.00 uur.

Klik hier voor meer restaurant reviews.

Het huiskamer gevoel van BrewDog
Spread the love