Rotterdam.food blog

recepten, foodfotografie & restaurant reviews

Magie in het Kralingse Bos

De Schone Schijn is nog te bewonderen tm 31 oktober

Magie in het Kralingse Bos. Bezoek nu de Grote Schijn in het Kralingse Bos van Rotterdam. Vorige week heb ik het persmoment bijgewoond waar de Schone Schijn is geopend. De Grote Schijn is een spectaculaire lichtshow in het Kralingse Bos. Het leuke is dat je zelf een route aflegt van van circa 2 kilometer en onderweg waan je je in de Efteling!

Al wandelend kan je de prachtige lichtshow bewonderen. Tijdens de gehele route vinden er lichtshows plaats waarbij je op de achtergrond sprookjesachtige muziek hoort. Onderweg zijn er onder andere kleurrijke bomen en struiken te bewonderen. Het mooiste vind ik de uil die wordt geprojecteerd op een boom. Verder verklap ik niet al te veel, want je moet de Schone Schijn zelf gaan bewonderen in het Kralingse Bos.

Wacht niet te lang…

De Schone Schijn is dit jaar tm zondag 31 oktober te bewonderen. De ingang kan je vinden aan de zuid-oostkant en de tickets kan je hier online boeken. Je kan de Grote Schijn sinds dit jaar ook bewonderen in Arnhem!

Na afloop kan je trouwens ook nog samen een drankje doen bij het overdekte terras. Hier staat een gezellige vuurkolf waar je met de kids marshmallows kunt smelten. De ideale afsluiter na een prachtige wandeling door het Kralingse Bos.

Klik hier voor meer berichten op de website.

Magie in het Kralingse Bos

Spread the love